2777
2789
عنوان

بیخیال عمل شدم

255 بازدید | 9 پست

من میخواستم استخون بینیمو عمل کنم چون انحراف ظاهری داره. رفتم پیش یه دکتر؛ گیر داده بود که باید نوک بینی هم کمی کوتاه بشه چون بلنده و تناسب نداره‌. میگفتم بابا من خودم بلند دوست دارم نمیخوام به نوکش دست بزنم ولی اون اصرار داشت. منم با خودم گفتم تو عمل کار خودشو میکنه فعلا بیخیال شدم

برای کاری که من میخوام دکتری رو نمیشناسید؟

اگه فقط میخوای ایرادش گرفته شه باید پیش متخصص گوش و حلق و بینی بری نه متخصص زیبایی

«هرگز با نادان بحث نکنید,تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند⚠️»((از گرگ بودن دم نزن،انسانم گاهی آرزوست...ما از خودی زخم میخوریم بندِنفس یک تارِ موست🍂))

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم شما که دکتر نیستید ممکنه دکتر همون مشکلی که شکا میگید برطرف کنه بعد به نوک دست نزنه باعث بدفرم شدن بینی و چهرتون بشه دکتر باتوجه به معیارای زیبایی عمل میکنه باتوجه به حالت صورت و خیلی چیزای دیگه

ببین عزیزم تا یک جایی میشه که دکتر به حرف شما گوش کنه

گاهی اوقات میبینی دکتر بهتر میدونه ایراد رو

و رفع میکنه باید برای تناسب کاره دیگه هم انجام بده

بنظرم دکتری برو که به سلیقه ت بخوره از لحاظ فانتزی نیمه فانتزی یا طبیعی

که اگر قراری مورد ظاهری رفع بشه مطمئن باشی شکلی در نمیاره ک خودت نخوای

اما بنظرم حالا که عمل میکنی کلا بزار مدلش خوب بشه

ولی عزیزم یه چیزی هم هست من چندین نمونه دیدم که فقط قوز بینی‌شونو برداشتن و اصلاً به خود بینی دست نز ...

عزیزم منم دقیقا دنبال همچین چیزیم. نوک و پره ها رو اصلا نیمخوان دست بزنن

البته با خود قوز مشکل ندارم بیشتر دوست دارم انحراف و کجیش برطرف بشه