2777
2789
من که چیزیو درمان نکردم قبل بارداری.بنظرم برو زودتر دکتر شاید بتونی با وجود رماتیسم باردار بشی.

آخه دکتر گفت باید اول دکتر روماتولوژی اجازه بارداری بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی شما آزمایش اپکا ندادین قبل بارداری  

نمی‌دونم.من رفتم تهران پیش سلیمانی.برام آزمایش ژنتیک نوشت.انجام دادم گفت مشکل انعقاد خون داری.

آس آ و اسید فولیک۸ داد گفت یماه بعد مصرف اینا اقدام کن 

باردارشدی سریع بیا بهت آمپول انوکسا بدم .

بعد بارداری رفتم گفت قلب جنینت کند میزنه داره میوفته.

احتمالا مشکل ایمنی داری که مخفیه.بهم قرص هیدروکسی داد.اما ناامیدم کرد از این بچه 

دوهفته بعد رفتم که ببینم خودش سقط شده یا باید کورتاژ کنم که دیدم در کمال ناباوری بچم قلبش طبیعی میزنم.خود دکتر هم تعجب کرده بود.

البته من چله یس گرفته بودم وقتی فهمیدم قلبش مشکل داره.با همسرم در عرض دوهفته ۴۰ تا سوره یس خوندیم 

و در نهایت تا خدا نخواد کاری نمی‌تونیم کنیم

عددش ۳/۷۸،،،،ولی رنج نرمالش یکه،،،، شماهم سقط داشتین 

نه عدد من ۲:۱۸ بود هیچ علائم بدنی ندارم دکتر گف بخاطر ویروسی که فردای روز آزمایش گرفتی احتمالش هست آزمایشت اشتباه باشه ، گفت آزمایش مجدد بدم. 

منم هفته ی پیش رفتم برای ریزش موهام ازمایش دادم ana مثبت شد یک هفته مریض شدم بخاطرش دکتر متخصص داخل ...

سلام دوست عزیز. لطفا پاسخ بدین.

برای منم دکتر  چون ana ام، دو بود، هیدروکسی کلروکین نوشته روزی یکی. خواستم بدونم شما استفاده کردید  که باردار شدید یا نه و عددana تون چند بود؟

ان شالله بزودی دلت شاد بشه. از چله یس غافل نشو.اثر داره شبت بخیر

نویسنده جان من بیست روز پیش سه قلوهامو سقط کردم تو ۹ هفته رشدشون متوقف شده بود این چهارمین سقطم بود با اینکه پردنیزولون و سرم آی وی آی جی داشتم باز سقط شد الان از وقتی سقط کردم دستام خیلی درد میکنه 

به نظرت مشکل منم ana مثبت یا همون ردماتیسمه؟

الهی و ربی من لی غیرک
نویسنده جان من بیست روز پیش سه قلوهامو سقط کردم تو ۹ هفته رشدشون متوقف شده بود این چهارمین سقطم بود ...

شاید بدنت ضعیف شده.

ان شاالله خیلی زود دوباره باردار بشی و بارداری موفقی رو تجربه کنی