2777
2789
خدا حفظش کنه ،،،نه عزیزم کرمانشاهی راستی شما آزمایش کراس مچ ندادین برا لنفوسیتراپی 

نه.کاش میتونی بری تهران.منم شهرستان بودم اما رفتم.بیمارستان بقیه الله خیلی خوبه مخصوصا دکتر سلیمانی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا حفظش کنه ،،،نه عزیزم کرمانشاهی راستی شما آزمایش کراس مچ ندادین برا لنفوسیتراپی 

مشکل انعقاد خون نداری؟ 

بنظرم برو پیش یه متخصص خون.کامل برات آزمایش بنویسه.ولی تمام کسایی که مثل ما به هر دلیلی سقط مکرر داشتن قرص ا س ا و آمپول انوکسا مصرف میکردن تو بارداری و بخیر گذشته 

نه.کاش میتونی بری تهران.منم شهرستان بودم اما رفتم.بیمارستان بقیه الله خیلی خوبه مخصوصا دکتر سلیمانی.

یعنی شمامشگل ایمنی نداشتین فقط انعقادی داشتین توآزمایشا مشگل نداشتن ایمنیتون

مشکل انعقاد خون نداری؟  بنظرم برو پیش یه متخصص خون.کامل برات آزمایش بنویسه.ولی تمام کسایی که م ...

چرا پروتئین cبالا بود آزمایش پنل سقط هم چند تاجهش داشتم 

یعنی شمامشگل ایمنی نداشتین فقط انعقادی داشتین توآزمایشا مشگل نداشتن ایمنیتون

تو آزمایشاتی که نوشته بود نداشتم.اما چون دوباره داشتم سقط میکردم دکتر گفت احتمالا مشکلت مخفیه و داروی ایمنی رو داد که همون هیدروکسی بود

اصلا پیش متخصص نرو چون اطلاعی ندارم  فقط پیش پریناتولوژی یا همون فوق تخصص زنان برو.حتی تو بارد ...

بهترین دکتر کرمانشاس دکتر رشیدی اونایی که کرمانشاهن میرم تهران حامله میشم انتقالشون میدن پیش دکتر رشیدی دیگه پناه بر خدا 

چقدر بد...اینجوری هزیمت زیاد میشه که. البته تو که دیگه ازمایشاتتو دادی.تو شهرتون پیش متخصص میری یا ...

فوق تخصص ivfهیستروسکوپی لاپاراسکوپی دیگه نمی‌دونم