2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کاری به حرام بودن و مذهب و غیره ندارم ولی چت کردن دو فرد غیر همجنس محاله احساس بوجود نیاره ، مگر اینکه مکالمه کاری باشه

فرزند ایران و جان فدای میهن 🥀💔 جمله ای که اندوهی سخت به قلبم می آورد.... بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن🌿

من چطور از رهبر بپرسم

عزیزم زنگ بزن دفترشون و اینا .تو نت بزنی شماره ها هست.شماره مرجع تقلید ک بپرسی .منشیا جواب میدن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چجورشه دیگه 😂😂😂😂

دیگه هست دیگه چکار کنم، ده ساله هست، همدیگرو دوست داریم... اونم اهل نماز و روزه است، خانواده هامونم همین طور ..شبها هم میرم مسجد هیات    

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

خدایی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این چجورشه دیگه 😂😂😂😂

اسلام صورتی 

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

اگه صرفا موضوع کاری یا درس و اینا باشه و شوخی و چرت و پرت و اینا رد و بدل نشه واینکه واسه وقت گذرانی و سرگرمی نباشه مشکلی نداره

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست