2777
2789

من نینیم ۱۲ روزه است .۱۰ روز اول همش خواب بود و من تاپیک میزدم چرا همش خوابه حتی دکتر بردم گفت چون هیچ مشکلی نداره می‌خوابه!الان دو سه روزه کلافه شدم شروع به گریه میکنه و دو سه ساعت طول میکشه قطره دایمتیکون دکتر داده بود بزا نفخ که تاثیری نداره یکی گفت کولیکید بگیر گرفتم ولی فک میکنم خیلی اونم موثر نیست  . نمیدونم چیکار کنم از یه طرف میگم ببرم دکتر از یه طرف میگم دکتر میخواد چیکار کنه. درضمن  من هر کاری کردم سینه امو درست نگرفت و وقتی میگیرفت شیرم جون نداشت  و سیرش نمی‌کرد  برا خمسن تصمیم گرفتم بهش شیر خشک بدم و شیر خودمو ندم چون هم خودم تو عذاب بودن هم بچه .الان شیر خشک نان میدم .

شما هم از تجربه هاتون بگین .بچه هتی شما هم مدام گریه میکردند؟؟چیکار کردین؟

چه شیر خشکی میدادین؟؟

کولیکشه دیگه ، تازه شروع شده اووووف یادم میاد دخترمو تن وبدنم میلرزه 

من همه قطره ها رو امتحان کردم اخرش مجلور شدم اینفکول از سیسمونی معتبر بگیرم بااون معجزه شا، اما بچه همسایه مون با کولیکز هم آروم شد

..........

۱۰روز برای تلاش که شیربدی یکم کمه زود خسته شدی، وقنی گریه می‌کنه حالت دمر روی دستات نگهش دار و آروم حرکتش بده مثل حرکت گهواره، آرومش می‌کنه. 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا شیرخشکش بهش نمیسازه و اذیتش میکنه من اول نان میدادم که باعث تشدید رفلاکس و یبوستش شد ، عوض کردم اپتامیل ، سوپرامیل ، ببلاک گرفتم که باز با هر کدوم یه مشکلی داشت ، حتی دکترا گفتن شاید حساسیت به پروتئین گاوی داره شیر مخصوص دادن که باز اذیت شد که البته تشخیص اشتباهی بود اخرش خودم دوباره شیرشو‌عوض کردم گیگوز خریدم که بهش ساخت ، شما هم باید امتخان کنی ببینی چی به بچه میسازه ، البته که بچه ها تا حدود چهار ماهگی کولیک اذیتشون میکنه و یه تایم خاصی همش حیغ میکشن 

سلام نی نی من ۷۶ روزشه. شیر خشک آپتامیل میدم روزی ۳ بار . خوابش گاهی خوبه گاهی نه . دایمیتیکون دادم فایده نداشت. قطره بی بی کر و کولیک ریلایف میدم البته الان کمترش کردم. داروهای خوبی هستن. 

وطنم ای شکوه پابرجا،عشقم مولایم صاحب الزمان خدایا شکرت به خاطر وجود پسرهای عزیزتر از جانم بارالها هزاران بار شکرت .خدایم عزیزانم را عاقبت به خیر کن به حق بزرگیت .راه راست رو همیشه بهشون نشون بده و آنها را آنی به خودشان واگذار نکن الهی.......الهی پدرو مادرم و عزیزان رو هرجا و هر لحظه به خودت سپردم .خدایا تو که میدانی تو آرامش قلب منیییییییییی مهربان خدایم دوستت دارم....

من بچه ام ۷ روزشه.زردی گرفت دکتر می گفت فقط شیر بهش بده.و هر ۳ ساعت  بیدارش کن.اولا روز اول و دوم شیر غلیظ داشتم و دردسر بچه زیاد.میک نمی زد سینه هامو پرستارا کشیدن.شوهرم هم خیلی اصرار بلد نیستی شیر بدی.منم سزارین بودم.و درد داشتم.دیگه کم کم سینه هام راه افتاد و بچه هم خوب میخوره.دو سه روز اول همرا سینه شیر خشک هم میدادم که سیر بشه.ولی نمی دونم این شوهرا چرا کاسه داغتر از اش میشن.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..

کولیکشه دیگه ، تازه شروع شده اووووف یادم میاد دخترمو تن وبدنم میلرزه  من همه قطره ها رو امتحان ...

برا دادن این قطره ها دکتر هم بردین یا خودسر دادین من خیلی میترسم کولیکید خودسر گرفتم میترسم

۱۰روز برای تلاش که شیربدی یکم کمه زود خسته شدی، وقنی گریه می‌کنه حالت دمر روی دستات نگهش دار و آروم ...

خسته نشدم شیر ندارم و فقط یه سینه امو می‌گرفت اونم زخم شد در حدی که به گریه افتادم باز میدادم خودش اونم نگرفت 

احتمالا شیرخشکش بهش نمیسازه و اذیتش میکنه من اول نان میدادم که باعث تشدید رفلاکس و یبوستش شد ، عوض ک ...

نه رفلاکس داره فعلا نه یبوست  نمیدونم والا عوص کنم یا نه

من بچه ام ۷ روزشه.زردی گرفت دکتر می گفت فقط شیر بهش بده.و هر ۳ ساعت  بیدارش کن.اولا روز اول و د ...

منم سزارین شدم دوسه روز اول شیر نداشتم کلا بعد شیر اومد ولی فک کنم خیلی رقیق بود سیرش نمی‌کرد یه ربع میخورد  بعدش باید شیر خشک می‌خورد تا آروم شه از روز دهم که کلا سینه امو نگرفت بماند که فقط یکیش رو می‌گرفت و اون  هم کلا زخم بود

تازه زردی هم گرفت با اون حال و بخیه هام رو شب موندم بیمارستان 

خسته نشدم شیر ندارم و فقط یه سینه امو می‌گرفت اونم زخم شد در حدی که به گریه افتادم باز میدادم خودش ا ...

وای خیلی سخته اوایلش شیر دادن به نوزاد، حتما باید یکی کمکت کنه، گاهی چندین دقیقه طول می‌کشه تا بچه بتونه سینرو بگیره،خیلی سخته میفهمم 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت