حال دلم خوب نیس .همش گریه میکنم چراخداصدامونمیشنوه اززندگی واین دنیامتنفرم ازمجبوری تحمل کردن بعضی ادمامتنفرم دوسدارم برم یه جای خوب که حالم خوش باشه چراهمه خوشن ولی من افسردگی گرفتم پولم ندارم
منم حالم خوب نیس.فقط امیدم ب خداست ک تا دیرنشده برام ی کاری کنه بهش برسم.. وگرن دیگ منی وجود نداره.دعامکنین
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
انشلا میکنه..ی سری دیگ تا پای ازدواج رفته بودم .میخواستن ب خاستگارم جواب مثبت بدن خانوادم.انقد رد کرده بودم نمیشد دیگ حرفی بزنم بهونه نداشتم..حضرت فاطمه رو قسمش دادم ..ثانیه اخر معجزه کرد برام.ایندفعه هم اگ اینکارو کنه برام بهش قول میدم دیگ خیلی گناه نکنم تا میتونم سعی میکنم گناه نکنم
دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امیدارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم
اونقدر گریه میکنم که الحال میرم ولی بازم بایدبخودم بیاموادامه بدم خداوکیلی صدامیان ولی برام کاری نمی ...
انقد حالم بده.همش دعا و ذکر و نماز میخونم ک بشه..فک کن منی ک از دعاگرفتن و اینا میترسیدم.ی لحظه شیطون گولم زد ک اینکارو کنم ولی نکردم امیدوارم خود خدا برام معحزه کنه