2777
2789
عنوان

مهمونای عوضی امروز ما

608 بازدید | 41 پست

دختر عمه ی مامانم با بچه ی مزخرفش امروز اومدن خونه ی ما

از همون بدو ورودشون به خونه، بچش شروع کرد به سر وصدا کردن و زدن من

مامانش یه بار تذکر نداد که فقط با خنده نگاش می‌کرد

بعد با اسباب بازیش که یه تفنگ پلاستیکی بود چنان کوبید وسط بشقاب میوه،که از وسط تَرَک برداشت

دم رفتن هم لیوان شربتشو خالی کرد روی قالیچه 

مامانم داشت سکته میکرد

این وسط مدیونید اگه فکر کنید مادرش یه بار تذکر بده 

فقط چند بار آروم و با یه اخم خیلی کم اسمشو صدا زد

و ابله شروع کرد از بلاهایی که بچش تو خونه خودشون در اورده تعریف می‌کرد 

انقدر امروز من و مامانم حرص خوردیم 

اعصابم از صبح داغونه

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی؟الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ....دختری از جنس خوشبختی/پر از امید به زندگی/پر از حس خوب❤️💫😇💕///اگه میخوای به معجزات خدایی برسی تاپیک معجزه زندگی به بعد منو بخون دوست من🤍

حالا خوبه ناهار نموندن اونجا

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای لعنت به همچین مهمونایی

منم داشتم چند وقت پیش

مبلهام نو نو

پر روشون گیلاس و آب دهن

مامانشم تند تند بهش خوراکی میداد

پر روی فرشم آب دهن

میخواستم سکته کنم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

چرا میگی مدیونی خب تذکر داذه دیگه چی بگه نکنه توقع داشتی داشت جلو جمع پاشه بچه رو بکوبه و بزنه 😅

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
دقیقا ساکت میشینن تا مامانه به خودش بیاد بعد میگم چرا اینجوری کرد دودفه ک بچه رو دعوا کنن میشینه ...

اره من بودم به مامانش میگفتم رو در رو که بچت زندگیمونو بهم زد خود بچه هم اگه نشینه سر جاش دعواش میکنم بترسه

بچه باید از یکی یا چیزی بترسه وگرنه خیلی سرکش میشه

متاهل🧿❤️