2777
2789

من تو بیمارستان بهشتی پیشش میرفتم و ی ای وی اف منفی هم داشتم .

اره خانم مهربون و خوبیه ولی جدیدا اصلا فرصت نمیدن باخودش حرف بزنی بیشتر دستیارهاش کار میکنند

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
من تو بیمارستان بهشتی پیشش میرفتم و ی ای وی اف منفی هم داشتم . اره خانم مهربون و خوبیه ولی جدیدا اص ...

من سابقه سقط خارج رحم ومرده زایی دارم به نظرت برم پیشش اگه قرار باشه خودش نبینه فایده نداره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سابقه سقط خارج رحم ومرده زایی دارم به نظرت برم پیشش اگه قرار باشه خودش نبینه فایده نداره

ب نظرمن پیش نقشینه فایده نداره بری .دلیل سقط و مرده زایی مشخص شده ازچیه

عکس رنگی ندادی؟ تنبلی نداری؟ شوهر ضعیف نیست؟ مشکل ایمنی؟ 

عزیزم من ۷سال پیش  عکس رنگی انداختم گفتن لوله چپ بستس بعد عمل کردم بازکردم و یکسال اقدام بادارو داشتم بازم نشد بعد ۳بار ای یو ای کردن نشد بعد سال۹۸ ای وی اف کردم بازم نشد بعد اون خیلی دکترها رفتم و دارو مصرف کردم نشد ک نشد 😔 گفتن بازم بیا ای وی اف ولی من هزینش را نداشتم و بدنمم واقعا کشش نداشت .

سقطم بخاطر رحمم. مرده زایی هفته34بودم فعلا دادیم ازمایشگاه تازه دوهفته اس دخترم از دس دادم😭

الهی 🥺😔 عزیزم بهت قول میدم خدا تا اخر سال دیگه حتما بچه بهت داده .حتما ازمایش ایمنی و انعقادی بده .منم میخوام بدم حس میکنم برای همین نمیشه 

عزیزم من ۷سال پیش  عکس رنگی انداختم گفتن لوله چپ بستس بعد عمل کردم بازکردم و یکسال اقدام بادارو ...

من بخاطر بارداری خارج رحم لوله راستم از دست دادم وبا لوله چپم دو ماه بعد از عمل باردار شدم. پس احتمالا باردار نشدنت ربطی به بسته بودن لوله ات نداره. درسته که سخت میشه بایه لوله باردار بشی ولی غیر ممکن نیس. اگه شوهرت ضعیف نباشه با دارو باید باردار بشی

الهی 🥺😔 عزیزم بهت قول میدم خدا تا اخر سال دیگه حتما بچه بهت داده .حتما ازمایش ایمنی و انعقادی بده ...

یه سری ازمایش عفونت انعقادی دادم ولی ایمنی نه. ولی با این اتفاق احتمالا میرم ایمنی هم بدم. شما هم حتما ایمنی چک کن چون احتمال زیاد دلیل باردار نشدنت ایمنی باشه