2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال تو چرا رفت؟ چنوقت رفت؟ من 3ماهه رفته

همیشه به خاطر کاراش و حرفاش نابود میشدم اما سکوت میکردم 

یه بار که قهر کرد ولم کرد رفت یه ماه قهرمون طول کشید من حرصی شده بودم ازش رفتم با یکی چت کردم که نمیشناختمش فرداش بلاکش کردم 

وقتی اشتی کردیم نتونسم جلو زبونمو بگیرم گفتم و اونم رفت و نبخشید

همیشه به خاطر کاراش و حرفاش نابود میشدم اما سکوت میکردم  یه بار که قهر کرد ولم کرد رفت یه ماه ...

منم ی بار رفت 2ماه و برگشت اما من با کسی دیگه حرف نزدم، تو چرا رفتی بهش گفتی خب😑😑😑😑

منم ی بار رفت 2ماه و برگشت اما من با کسی دیگه حرف نزدم، تو چرا رفتی بهش گفتی خب😑😑😑😑

به خاطر عذاب وجدانم اخه هیچوقت بهش دروغ نگفتم بچگی کردم با یکی حرف زدم و بدترش خریت کردم گفتم 

اصلا نخواست بگرده مال تو؟

ولی کل نوجوونیم رفت :)افسرده شدم طرفم پارانویید داشت داغونم کرد میدونم دیگه مث قبل نمیشم

مال من وقتی میره خطشو عوض میکنه شهرامون خیلی دوره هیچچچچ دسترسی ندارم😭ولی الان ی مدته خط قبلیش روشن. کرده  ولی منو. بلاک کرده

به خاطر عذاب وجدانم اخه هیچوقت بهش دروغ نگفتم بچگی کردم با یکی حرف زدم و بدترش خریت کردم گفتم  ...

مال من هیچ وقت نگفت دوسم نداره حتی وقتیم رفت. گفت دوست دارم ولی اخلاقت همه چیو خراب کرد آخه خیلی گیر بهش میدادم