2777
2789
عنوان

سامانه ساهت

138 بازدید | 16 پست

سلام دوستان ،این سامانه ساهت واسه چه کاریه دقیقا 

من امسال دوازدهم بودم ولی کنکور شرکت نکردم میخام سال بعد شرکت کنم لازمه کاری انجام بدم تو سامانه؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این سایت واسه اینه که اطلاعات و نمراتتو تایید کنی..حالا فک کنم شمام باید انجام بدی با اینکه امسال کن ...

معدل مارو هنوز ندادن  چطوری معدل وارد کنیم

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
معدل مارو هنوز ندادن  چطوری معدل وارد کنیم

منم نزدم معدلی هنوز عزیزم ..از یکی شنیدم خودشون میزنن بعد ولی بازم دقیق نمیدونم..

ولی اطلاعاتتون چک کنید درس باشه نمراتتونم چک کنید برای من تاریخ تولدمو اشتباه ثبت کرده بود خودم‌درست کردم

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
منم نزدم معدلی هنوز عزیزم ..از یکی شنیدم خودشون میزنن بعد ولی بازم دقیق نمیدونم.. ولی اطلاعاتتون چک ...

الان وقت داره باز یاتموم شدع  برای منم سنمو اشتباه زده بوده درس کردم دیدم معدلم مخاد ولکردمش

- منُ طُ..!                                                                    ‌‌   ‌      ‌    ‌‌- متعهد بِ you💚
الان وقت داره باز یاتموم شدع  برای منم سنمو اشتباه زده بوده درس کردم دیدم معدلم مخاد ولکردمش

فعلا بقیه چیزارو چک کن و درست کن معدل خالی بزار ..کانالای درسی هم حرفی از معدل وارد کردن تو این‌سامانه نزدن ..من خالی گذاشتم ببینم چی میشه 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
فعلا بقیه چیزارو چک کن و درست کن معدل خالی بزار ..کانالای درسی هم حرفی از معدل وارد کردن تو این‌ساما ...

کد دانش اموزی چیع 

فعلا بقیه چیزارو چک کن و درست کن معدل خالی بزار ..کانالای درسی هم حرفی از معدل وارد کردن تو این‌ساما ...

دوره فارغ تحصیلی ضمن سال زده ینی چی🤣🤦🏻‍♀️

😶ببین اون بالا زده علوم انسانی     ولی برای تایید اخر زده نمرات رشته ریاضی  هرکاری میکنم اینجارو نمیشه  علومانسانی کرد باید چیکا کنم
https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۷۲۵_۱۳۰۴۴۲_samsung_internet_ve1b.jpg

این سایت واسه اینه که اطلاعات و نمراتتو تایید کنی..حالا فک کنم شمام باید انجام بدی با اینکه امسال کن ...

ممنون عزیزم 

الان من وارد شدم تاریخ تولدمو اشتباه زده بود ویرایش کردم تو قسمت نمرات یه ایستایی هست نوشته نمره ترمیم ۱ ،۲ 

اینا برا چیه منکه ترمیم نکردم 

تو قسمت نمره ترمیم ۱ هم نمراتمو زده 

😶ببین اون بالا زده علوم انسانی     ولی برای تایید اخر زده نمرات رشته ریاضی  هرکاری م ...

برای همه همینجوریه ..تمام رشته‌های ریاضی تجربی انسانی هنر زبان رو باید تایید کنی

منم انسانیم اما یه سری درسا مث عمومیا بین رشته ها مشترکه برا همون..بعد کسایی مث من که بجز رشته خودشون هنر و زبانم دادن عمومیاشون اینجوری تایید میشه

(قسمت انسانی باید برات همه نمرات نهاییات رو داشته باشه چون رشته اته و نهاییاشو گذروندی)

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
ممنون عزیزم  الان من وارد شدم تاریخ تولدمو اشتباه زده بود ویرایش کردم تو قسمت نمرات یه ایستایی ...

برا منم تاریخ تولدم اشتبا زده بود درست کردم.‌‌.

تو قسمت ترمیم‌نمره نوشته؟یا نوشته ۱

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪