2777
2789
عنوان

پای مرغ

| مشاهده متن کامل بحث + 7457 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله مفید هست 

یه دختر تو خابگاهمون تو گاز کز میداد بعد پوست میکند می‌جوشند میخورد  

دانشجو ارشد تربیت بدنی بود میگفت. برا بدنم مفید 

زن داییم هم تو سوپ از اب پای مرغ میریخت

اگه تو دختری هستی که میتونی با ذهنی آسیب دیده ، رویا ببینی و با قلبی خرد شده عشق بورزی ؛ تو لایق این دنیا و بهترین های اون هستی ... !
چ چیزای میزدی چند ساعت میزاشتی جا بیوفته میخام برا بابام درست کنم

نمک زردچوبه فلفل قرمز رب پیاز من توی زودپز حدود ۲ساعت میزاشتم بعدش ۱ساعت هم مجدد تو قابلمه میجوشوندم آبش قشنگ مثل ژله میشد خوشمزه هم میشد تو تمیز کردن سرانگشتاش بکن تا جلوه بهتری پیدا کنه

قلم گاو هم خوبه اما خیلی چربه پای مرغ اگه بد دل نباشی بخوری واقعا عالیه 

میدونی چیه من ن شاغل هستم نه تو خونه کار سنگین دارم ی دونه بچه دارم  ۲۵ سالمه  بعد از زایمانم دیسک کمر و گردن دارم شب و روزم شده گریه ..شاکی بودن از خدا وخودم ....خورد و خوراکم هم خوبه ولی شنیدم پای مرغ خوبه گفتم بزار بپرسم ...زور داره تو این سن اینجوری بشم😥اما حکمتش رو شکر 

میدونی چیه من ن شاغل هستم نه تو خونه کار سنگین دارم ی دونه بچه دارم  ۲۵ سالمه  بعد از زایم ...

عزیزم منم همسن توهستم همیشه میخورم سوپ درست میکنم خیلی خوبه کم کم تاثیرشو میبینی حداقل هفته ی دوبار بخور 

ژله ای ک شد میکس کن بریز تو سوپ حتی توی بعضی خورش ها هم ک با مرغ میپزی میتونی بریزی مشخص نمیشه فقط غلیظش میکنه

قلم گاو هم عالیه من میگیرم البته زمان خیلی زیادی میبره میذارم میپزه ک دیگه له بشه برای داخل دمپخت آبگوشت و خوروش ها استفاده میکنم هم خوشمزه میشه هم مفیده چون شوهرمنم همین مشکلو داره

میدونی چیه من ن شاغل هستم نه تو خونه کار سنگین دارم ی دونه بچه دارم  ۲۵ سالمه  بعد از زایم ...

عزیزم من خودمم دیسک شدید کمر دارم ۲۳سالمه و از ۱۷سالگی دیسک شدید گرفتم بچه هم نداشتم و مجرد بودم الان تازه ۲ماهه عقد کردم 

اون موقع که دیسک کمر گرفتم به خاطره اسباب کشی که داشتیم خودم تنها بودم با مامانم 

ربطی به سن نداره عزیزم سعی کن کارای سنگین نکنی حتما یه دکتر ارتوپد برو بهت مکمل میده واقعا مکملایی که میدن خیلی بهت کمک می‌کنه و دردتو آروم می‌کنه و جلوگیری از پوکی استخوان میگیره چون کسی که دیسک داره به مرور پوکی استخوان هم میاد سراغش 

من قبلا یکی از آشناهامون کمرش عمل کرده بود حدودا هفته ای دومرتبه میخورده گویا خوب شده دیگه منم مامانم که پوکی استخوان داشت وزانوهاشم عمل کرده بود دادم خداروشکر خیلی بهتره کلا انگار پاهاش جون گرفته

وووای پوکی استخوان دیگه نه🥴🥴🥴

برو زیر نظر یه دکتر خوب من الان چند ساله زیر نظر دکتر هستم بهم مکمل میده واقعا عالیه در کنار این مکمل‌ها خودت رعایت کن جواب میگیری 

من چند روز پیش خیلی پاشنه ی پاهام درد داشت خیلی میترسیدم که خار پاشنه داشته باشم اما رفتم عکس گرفتم بیمارستان گفت التهاب داری رفتم دکتر خودم گفت التهاب داری سعی کن تو خونه و بیرون دمپایی و کفش طبی بپوشی و بازم مکمل داد 

البته هنوز مکملا رو نگرفتم ولی خیلی آروم شدم چون همش سره پا بودم الان بهتر شدم رعایت که میکنم