2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من آره برا قد دارم ۱ سانت و نیم نتیجه داد ادامه میدم ان شاالله ک برسم ب هدفن البته تغذیه و ورزشم هس& ...

مترتون خرابه عزیزم😂

وگرنه اون ژنتیکیه و هیچ تاثیری نداره

اگه همچین چیزی واقعی بود هزار تا شرکت بودن که بخوان اینا رو تولید کنن باهاش میلیاردر شن 

ولی الان بجز چارتا دروغگو تو اینستا بیشتر ساب تولید نمیکنه

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 
تو سایت ی سرچ کن میبینی ک خیلیا بد دیدن با این ها و صداهای عجیبی و وجود جن رو تو زندگیشون حس کردن و ...

من خدایی یه بوستر بود خیلی اهنگش ب دلم مینشست اروم میشدم

دیگه سرهمین چیا و صرراش ترسیدم

ولی خب بلند گوش ندادم هیچوقت بخاطر پسرم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

من خدایی یه بوستر بود خیلی اهنگش ب دلم مینشست اروم میشدم دیگه سرهمین چیا و صرراش ترسیدم ولی خب بلن ...

میدونی منو چی آروم میکنه؟ هرچی که راجب امام حسین(ع) باشه چه محرم باشه چه نباشه چه نوحه باشه چه یه اهنگ شاد راجب امام حسین باشه 

میدونی منو چی آروم میکنه؟ هرچی که راجب امام حسین(ع) باشه چه محرم باشه چه نباشه چه نوحه باشه چه یه اه ...

چ قد خوب

من از وقتی پسرم پشکل پیدا کرد قلبم خیلی ناراحته

شادنمیشم

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چ قد خوب من از وقتی پسرم پشکل پیدا کرد قلبم خیلی ناراحته شادنمیشم

ان شا الله که مشکلات تون بزودی زود با ی چشم بر هم زدن برطرف بشه بحق امام حسین(ع) میدونی خیلی خیلی خیلی سختی کشیدم تو زندگی یبار ی سالی ازته دلم گفتم.میرم در خونه ی امام حسین و چله زیارت عاشورا ب روش ایت اله حق شناس گرفتم بزرگترین مشکل زندگیم ب لطف ارباب حل شد حالام ب لطف کرمش دستمو رهانکرده ارباب ان شا الله هیچوقت دستمون رو رها نکنه من بی معرفتی میکنم ولی اون دوست خوبیه

ان شا الله که مشکلات تون بزودی زود با ی چشم بر هم زدن برطرف بشه بحق امام حسین(ع) میدونی خیلی خیلی خی ...

الهی جونم به فدای ایشون ولی پسر من اذیتاش زیاده میترسم از پس چله حق شناس برنیام خیلی اداب داره

یه مدت پیش خواب دیدم یکی بهم تو خواب صحیفه سجادیه هدیه داد

همش منتطر نظر خدام😔