2777
2789
عنوان

زنانگی یعنی چی؟😔😔

4332 بازدید | 41 پست

شوهرم بهم گفت تو زنانگی نداری؟؟گفتم از نظر تو زن خوب کیه؟؟بگو ویژگیهاشو تا خودم تقویت کنم،گفت وقتی 30سالته و نمیدونی،دیگم یادنمیگیری،بچها من تو یه خانوداه متعصب و سنتی بدنیا اومدم،جوری هستن ک تا چندسال قبل ابرو برداشتن و آرایش و...رو بد میدونستن،ازبچگی چادر میزدم با مانتوی بلند،مقنعه،توخونه هم دامن بلند و...بابام بشدت بددل و بدبین بودجوری ک یبار لاک زدم تو بچگیم یا هنزفری گذاشتم تو گوشم اومد کتکم زد،یا تو زمان عقدم رفتم کنارشوهرم هی میگفت برو برو پیشش دیرته بری پیشش و...خیلی اخلاقش بدبود،حالا شوهرم مدام میزنه تو سرم که زنانگی نداری😔تو رابطه ج...هم یه مشکل دارم ک اونم میزنه تو سرم،خیلی دلم گرفته ،شاید چیزایی ک گفتم بهم ربط نداشته باشن اما تودلم بود گفتم بهتون بگم چون کسی رو ندارم باش درد و دل کنم

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

چرا هیشکی نمیاد تاپیکم کمکم کنه😭

بیاین توروخدا سوال دارم من 

در مورد کار هست 

خسته شدم هی ب کاربرا گفتم بیاین 🥺

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11636831&slug=خانمای-باتجربه-و-آگاه-بیاین-کمکم-کار-در-منزل-برام-پیدا-شده-با-حقوق-ماهی-۲تومن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن ارایش کردن رو یادبگیری به خودت بیشتر برسی لوندی و عشوه و ایناام خیلی غیر محسوس باید باشه نه طوری که بزنی تو ذوق

چیز سختی‌نیس اینا که به خاطرش غصه بخوری

لطفا کامنت من را لایک نَنُمایید🗿

خب قطعا منظورش اینه ک حداقل تو خونه لباس آزاد و راحت نمیپوشی

مردها میشینن تو اینستا کلیپ و ... مردمو میبینن فکر میکنن زنشون عقب مونده

هر ماه برای خودت تاپ و شلوارک و لباسهای راحت بخر موهاتو باز بزار رنگ کن بباف... آرایش کن 

کلیپ های آموزشی اینستا رو ببین خط چشم بکش...

باور کن بشینی این کارارو کنی اما شام و ناهار درست نکنی خونه تمیز نکنی شوهرت بیشتر خوشحال میشه‌.الان مردها همینو میخوان

لاک بزن  لباس زیر قرمز بپوش  موهاتو بباف  کفش پاشنه دار بپوش  مردا دوست دارن ...

انجام دادم میگه خوشم نمیاد،اصلا توجه نمیکنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

برو کلاس رقص بیشتر آرایشگاه برو چندتا دوست خانوم داشته باش که باهاشون این کلاسارو بری سعی بکن همیشه مو و ناخونت آراسته باشه و حمام برو و عطر و بادی اسپلش بزن اگر حرف زدنت حالت مردونه داره از تو نت فن بیان تمرین بکن یا کلاساش رو برو 

در آخر زنانگی یا مردانگی برچسب هایی هست که خودمون میزنیم نه بخاطر همسرت صرفا بخاطر اینکه خودت از خودت راضی باشی و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشی اینکارو بکن 

سعی کن ارایش کردن رو یادبگیری به خودت بیشتر برسی لوندی و عشوه و ایناام خیلی غیر محسوس باید باشه نه ط ...

مثلا چه جوری غیر محسوس

برای برآورده شدن حاجتم( لطفا اگه حوصله داشتین) دعا کنید و صلوات بفرستید. 🙏حاجت روا بشین خودتونم ان‌شاالله 🌹

عزیزم 

تعریف زنانگی می‌تونه برای هرکس یه تعریف خاص و جدا باشه به خصوص در مورد آقایون 

مثلا ممکنه برای کسی آشپزی خوب جلوه ای از زنانگی باشه 

یا برای فرد دیگه خیاطی کردن و خانه داری خوب نمادی از زنانگی باشه 

اما به طور کلی زنانگی یعنی ویژگی های زنانه داشتن 

مثل صدای زنانه ، اخلاق و کردار و رفتار های زنانه که جلف و مصنوعی نباشند 

کمی لوند بودن و خوش پوش بودن و ...

شما باید ببینید شوهرتون چه توقعی دارند از شما و آیا اصلا توقعات ایشون درست هست یا نه 

مورد بعد اینکه چه مشکلی در روابط جنسی دارید که اونو به تمسخر گرفته ؟ 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )