2777
2789
عنوان

مقایسه کردن

71 بازدید | 10 پست

من همش شوهرمو مقایسه میکنم با بقیه وگرنه شوهرم قد بلنده نه لاغره نه چاق مهربونه ولی جدیدا نه دلم براش تنگ میشه نه دوس دارم بیاد .. نقش بازی میکنم یه حس خنثی دارم کشش جنسی ندارم نمی‌دونم کسی اینجوری بوده ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اولش تیپ و قیافه اش رو دوست داشتی یا از اولم نمیخواستی؟

اوایل خاستگار میمومد میگفتم قیافه معمولی باشه برام بسه مهم اخلاقه و فلان ... الان خوش اخلاقه مهربونه و.... ولی الان ملاکم شده خوش تیپ بودنش 

اوایل خاستگار میمومد میگفتم قیافه معمولی باشه برام بسه مهم اخلاقه و فلان ... الان خوش اخلاقه مهربونه ...

خب نمیتونی باهاش بری خرید کم کم به چیزی که خودت میخوای نزدیکش کنی؟

همسر منم تیپ هاش خیلی مردونه است

خودم براش کفش اسپرت گرفتم با شلوار لی و تی شرت

یه بار که پوشید خودشم خیلی استقبال کرد

خب نمیتونی باهاش بری خرید کم کم به چیزی که خودت میخوای نزدیکش کنی؟ همسر منم تیپ هاش خیلی مردونه است ...

چیزایی که خدم براش خریدم خدشم خوشش اومده میگه خوش سلیقه ای از این به بعد تو برام خرید کن... ولی یه چیزی درونم هس داره اذیتم می‌کنه داره از شوهرم دورم میکنه