2777
2789

موسسه خیریه سپید در واقع یکی موسسه برای حمایت از بیمارن نقص ایمنی هست که توان مالی برای پرداخت هزینه های درمان ندارند.... از اونجایی که هزینه های درمان این بیماری خیلی بالاست، اکثر بیمارا ترجیح میدن درمان نشن و ما سالانه شاهد از دست رفتن خیلی از شیداها و نیکوها هستیم

اگر کسی رو سراغ دارید که این مشکل رو داره اما توان پرداخت هزینه های درمان رو نداره به این موسسه معرفی کنید...

این موسسه بیش از دو دهست که در تهران فعالیت می کنه و توسط هنرمندان و خیلی از خیرین حمایت میشه

چقدر خوب

من یک خانواده ای رو میشناختم که بچشون همین مشکل رو داشت اما هزینه های درمان سنگین بود و اینا وضع خوبی نداشتن

تازگیا خیلی در مورد موسسه نقص ایمنی سپید شنیده بود... معرفیشون کردم الان بچشون تحت نظره و داره درمان میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما به موسسه نقص ایمنی سپید مراجعه کن موسسشون داخل خیابون دکتر قریب هست که خیلی تو زمینه درمان این بیماری ها به کسانی که توان پرداخت هزینه های درمانی رو ندارن کمک های مالی میکنه