2777
2789

ببین برنج کم بپزیا خیلی میشه! من دو تا پیمونه پلوپزی می پزم برای شش تا خانواده می برم!

در رابطه با زعفران من زعفرانم رو دو‌قسمت می کنم یه مقدارش رو اوالا میریزم که برنجم تا مغزش رنگ زرد بگیره و یه مقدارش رو اخراش که عطر زعفرون کم نشه با حرارت

تا قبل از اضافه کردن شکر معمولا برنج و‌اب ته نمی گیره انچنان پس خوب بپز که برنج له بشه وقتی شکر می زنی ته دیگ‌ می گیره باید مرتب هم بزنی

اگر در نهایت خوب بپزیش هر چی شله ات بمونه به هیچ وجه اب نمی اندازه! اب به خورد برنج رفته قشنگ.

ما در نهایت گرم گرم شله رو ظرف می کنیم رویه اش که سرد شد و بست بعد روی هر ظرف یه قاشق روغن محلی گوسفندی که با حرارت مایعش کردیم میریزیم و پخش می کنیم سطح شله 

و در نهایت با دارچین تزیین می کنیم 

روغن داخل شله زرد حین پخت نمی ریزیم!

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها استرسم اب انداختنه

اگر دیدی اخرای پختت اب داره بزار بحوشه

باید حباب بزنه سطح شله زده و‌بترکه که قشنگ گازت و اشپزخونه ات رو‌کثیف کنه این یعنی پخته و اب نداره! 😂

شوخی کردم اواخر پخت شعله رو‌کم‌کن یه کم سطح شله زردت رو‌نگاه کن اگر روی سطحش اب اضافی بود یعنی هنوز باید بجوشه

شله زرد پختن قلق خاصی نداره راحته 

هر جوری هم بپزی بدمزه نمیشه

آمده ام ای شاه پناهم بده/ خط امانی ز گناهم بده /ای حرمت ملجا درماندگان/ دور مران از در و راهم بده/ ای که عطا بخش همه عالمی/ جمله ی حاجات مرا هم بده
حدودا دوکیلو برنج نیم دانه چقدر اب و شکر و گلاب میخواد؟

دو کیلو فک کنم خیلی بشه هاااااا

دوستمون گفتن بهتون که دوبرابر وزن برنج شکر میزنی 

اب هم اون دوستمون انگار شش برابر گفت 

من اب چشمی میریزم اگر کم و زیاد شد تا قبل از اصافه کردن شکر تنظیمش می کنم اگر کم بود اضافه می کنم زیاد بود میزارم بجوشه

اگر دو‌کیلو برنج‌داری چهار کیلو شکر می خوای و ۱۲ کیلو اب!!!! بعنی ۱۸ کیلو وزن مواد اولیه ات میشه واسه یه هیات شله زرد میشه هاااااا!!!!!! اصلا تو اشپزخونه رو گازت جا میشه؟!

اجاق هیاتی می خواد! نیرو کمکی می خواهی! 

شما کمتر بپز

پس دم گذاشتن نداره؟؟؟

من خودم اونقدر می پزمش که حلوا حلوا میشه دیگه مثل دوستان دم نمیدم

برنج رو از روز قبل خیس کن ترجیحاً برنج نیم دانه باشه

به ازای هر پیمونه برنج ده دوازده تا پیمونه آب بریز 

بزار بپزه حسابی له بشه برنجا 

بادوم رو با گلاب خیس کن 

زعفرون رو با بساب بعد با یخ خیس کن 

برنجا که له شد شکر بریز 

قبل شکر زیاد هم نزن آب می افته 

شکر هم ریختی زیاد هم نزن در حدی که ته نگیره 

بادوما رو از تو گلاب جدا کن بریز تا یه کم نرم شه 

یه کم که شد شعله زرد که قوام گرفت بهش گلاب و زعفرون بزن و چند دقیقه بعد خاموش کن 

وقتی خاموش کردی کره رو بریز توش در دیگ رو بزار نیم ساعت صبر کن تا دم بکشه

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊