2777
2789
نمیدونم فقط یبار مامانم گفت برنج درست کن یهو شله زرد شد🙂

خب دستورشو بگو به استارتر😂😂😂😂👌

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اينطوري ميپزم 

برنجو ٢٤ساعت  قبل اب ميكنم و هر ٢ساعت ابشو عوض ميكنمو تو بخچال نگه ميدارم البته من دو پيمونه بيشتر نميپزم كه همونم خيلي ميشه 

دوتا برنج نيم دونه 

٤تا شكر 

يه كره ٥٠گرمي 

زعفران به ميزان لازم 

خلال بادام يك پيمونه 

خلال پسته نصف پيمانه 

عرق هل ١/٤ليوان 

گلاب دو پيمونه 

اب ١٢پيمونه 

برنجو اب رو ميزارم رو بار زيرشم جوش اومد كم ميكنم تا خوب بشكافه برنج و ابش كم بشه بعد شكر رو اضافه ميكنم كه باعث ميشه اب بندازه صبر ميكنم با شعله كم مجدد جا بيفته نيم ساعت اخر گلاب هل و زعفران و كره و در قابلمه رو ميبندم و اخرسر كه خاموش شد خلال هارو اضافه ميكنم 

عرق هل نداشتي هل رو بشكن اسياب كن يا تو هاون بكوب و با يه ليوان اب جوش بزار دوساعت رو كتري دم بكشه 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

من اولین بار از رو دستور گوگل پختم عالی شد،اندازه ها و نسبت دقیق مواد و همه ی نکات رو کامل توضیح داده،با دقت بخون🔴

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
مثلا ۵۰ تا

حدودا شش پيمونه برنج ميخاد

برا ظرف كوچيك منظورمه نه بزرگ 

اندازه ها رو خودت ضرب كن ديگه 

خلال رو ميتوني كمتر بريزي البته 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
من اينطوري ميپزم  برنجو ٢٤ساعت  قبل اب ميكنم و هر ٢ساعت ابشو عوض ميكنمو تو بخچال نگه ...

همه ی توضیحاتت عالی بود،فقط گلم اول زعفرون رو بریز تا برنجت حساابی زرد بشه،چون اگه اول شکر بریزی،بلور شکر دور برنج رو میگیره و رنگ زعفرون بعدا قشنگ جذب نمیشه♥️

همه ی توضیحاتت عالی بود،فقط گلم اول زعفرون رو بریز تا برنجت حساابی زرد بشه،چون اگه اول شکر بریزی،بلو ...

ممنون 

اخه يك دفعه كردم عطر زعفران انگار گم شد 

الان خيلي زعفران بيشتر ميبره اما فكر ميكنم خوش عطر تر ميشه 

شايدم خيالم ميرسه 🤗🤗🤗