2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا دکتر بمن میگفت بخور

حالت تهوعتو خوب میکنه من بهش فکر میکردم باز عوق میزدم😑🥲

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میگن کله پاچه و جگر نخورین 

جیگر اره ویتامین آ زیاد داره نخور

ولی کله پاچه عیب نداره

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

اتفاقا خوبه

من واسه حالت تهوع شدید بهم گفتن سیرابی بخور وقتی سیرابی می‌خوردم تا دو روز حالم خوب بود و از تهوع و بالا آوردن خبری نبود

واسه همین تا موقعی که تهوع داشتم یعنی تا آخر ماه چهار هفته ای یه بار حتما سیرابی میخوردم

سیرابی گفتید یاد یه خاطره افتادم به دوستم همکاران گفته بودن اسم اونی که از بارداری جلوگیری می‌کنه،سیرابی هست،این بدبخت هم رفته بود داروخونه به یارو گفته بود ببخشید یه بسته سیرابی میدیبنده خدا خیلی ساده هست