2777
2789
عنوان

شن کلیه

123 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها چه دارویی شن کلیه دفع میکنه ؟  قرص سیستون  قطره سنکل   وآب زیاد   امتحان کردم   . فایده نداشته 

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شما هم تند تند میری دستشویی؟

آره

سال ۹۷ عمل تیروییدکتومی توتال شدم. والان دچار افت کلسیم ومشکل بلعم. که چندساله بخاطر مشکل بلع کارم به دکتراعصاب کشیده. هرکی امضام میبینه برا خوب شدن حال وبرطرف شدن مشکل بلعم یه صلوات بفرسته 😥🙏

توصیه حکیم خیراندیش هست که بااطمینان کامل میگفت درمان شده بااین روش.سیاده دانه باعسل هم عالیه 

ممنونم

منم شن کلیه دارم خیلی میرم دستشویی مخصوصا شبها

دقیقامنم شبهابیشتر .موقع نزدیکی هم ادرارم میگیره نمیدونم چرا

دقیقامنم شبهابیشتر .موقع نزدیکی هم ادرارم میگیره نمیدونم چرا

منم اون موقع حتی اگه قبلش دستشویی رفته باشم بازم میگیره 

شما چند تا شن داری؟ 

من تو هر دو تاکلیه م دارم

دکترم دارو نداد گفت کاریش نداشته باش

ولی من میترسم یه وقتی تکرر ادرارم از قند خون باشه

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
منم اون موقع حتی اگه قبلش دستشویی رفته باشم بازم میگیره  شما چند تا شن داری؟  من تو هر د ...

یک سال دوسال پیش سونودادم یه شن سه ونیم کلیه چپم بود .آره دکتربه منم دارونداد. یه آزمایش چکاپ خون بده که مطمعن شی قندنداری

یک سال دوسال پیش سونودادم یه شن سه ونیم کلیه چپم بود .آره دکتربه منم دارونداد. یه آزمایش چکاپ خون بد ...

شما آزمایش دادی؟ قند نداری؟

من فقط آزمایش عفونت اداری دارم که جوابش منفی شد ، گفتم شاید ب خاطر عفونته ، الان ب قند شک دارم

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...