2777
2789
عنوان

آیا توهم زدم

120 بازدید | 12 پست

تا حالا شده یه نفر بگه lgbt نیس ولی رفتارش با کاراش جور در نیاد من خودمم خیلی وقته با کسی صمیمی نبودم یادم نمیاد آدمای صمیمی چیکار می کردن ولی حس می کنم این بیش از حد صمیمیه یه راهکار بدین از این حس توهم بیام بیرون

خب بستگی داره حد و حدود چی باشه مثلا ناظم مدرسه قبلیم بغل کردن رو بد میدونست   ولی اگه ناراحتت می کنه قطعا بهش باید بگی

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  
خب بستگی داره حد و حدود چی باشه مثلا ناظم مدرسه قبلیم بغل کردن رو بد میدونست     ولی اگه ن ...

خب یه جوری دستت و میگیره انگار جفتیم یا یه جوری نگام می کنه حس می کنم هر لحظه وارد کار بشه هی میگه تو دوست دختر منی مال منی به نظرتون تو دوستی رایجه دیگه؟ چون بچه های کلاس تو مدرسه باسن های هم دیگر را مورد عنایت قرار می دادیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه جوری دستت و میگیره انگار جفتیم یا یه جوری نگام می کنه حس می کنم هر لحظه وارد کار بشه هی میگه ت ...

ببین نظر من اینه که کاملا بستگی به حسی که بهت میده داره تو مدرسه هم بعضی بچه ها زیادی صمیمی‌ بودن ولی آخرش معلوم بود دوستن یعنی هم خودشون اصلا حس بدی نداشتن هم مرز و حد و حدودای اصلی رو رعایت می کردن اما اگه یجوری باشه که یکی احساس معذب بودن بکنه یا یکی از دور نگاهتون کنه به نظر کاپل بیاین نه طبیعی نیست 

و این که بچه های مدرسه یه سری کاراشون عجیبه من خودم به اندازه موهای سرم دوست صمیمی‌ داشتم و دارم و یه سری چیزا که تو پلتفرم ها نشون میدن lgbtq پلاس حساب میشه نه دوست صمیمی

ببین نظر من اینه که کاملا بستگی به حسی که بهت میده داره تو مدرسه هم بعضی بچه ها زیادی صمیمی‌ بودن ول ...

اصلا نمی دونم چی بگم با یه پسری چت می کرد هی می گفت دوسش دارم بعد یهو اومد جلوی روی من بلاک کرد من قبلا بهش می گفتم بلاکش کن ولی فکر نمی کردم واقعا این کار رو کنه حالا بی دلیلم بلاک کرده 

مدرسه ای که می خوام برم اکثرا تو این فازن من ندیدم ولی چیزی که اون گفت شبیه کاباره بود تا مدرسه 

اصلا نمی دونم چی بگم با یه پسری چت می کرد هی می گفت دوسش دارم بعد یهو اومد جلوی روی من بلاک کرد من ق ...

البته بستگی به شهر و منطقه ای که زندگی می کنی هم قطعا داره 

آخه تو ایران خیلی سخته راجع به این چیزا نظر دادن   یه عده تو خانواده دینی بزرگ شدن یه سری چیزا براشون عرف نیست یه عده دینی کامل نیستن ولی خیلی هم به قول انگلیسی ها open نیستن یه عده هم زیادی open میشن که خطرناکه و تاثیر بدی داره 

کلا خصوصیات lgbtq پلاس قسمت L (نمیتونم واضح بگم خودت سرچ کن) اینه که زیادی نزدیکن میشه گفت انگار با یه پسر دوستی اونم نه دوستی معمولی بیشتر از معمولی 

اگه همچین حسی بهت میده وقتی پیششی قطعا مشکله ولی اگه نه شاید به اخلاقیات و استایلش عادت نداری

البته بستگی به شهر و منطقه ای که زندگی می کنی هم قطعا داره  آخه تو ایران خیلی سخته راجع به این ...

هعی اونجا مدرسه غیر دولتی همه هم آرایش می کنن تو مدرسه سیگار ویب مواد میزنن امیدوارم به خیر بگذره🙂✌️

حالا از زبون خودش گفت که اکثرا وحشی ان خیلی هم منحرفن یعنی گیرت بیارن کارتو میسازن حس می کنم آدم وارد دبیرستان میشه کلا جو عوض میشه انگار شبیه مدرسه های آمریکاییه 

هعی اونجا مدرسه غیر دولتی همه هم آرایش می کنن تو مدرسه سیگار ویب مواد میزنن امیدوارم به خیر بگذره🙂✌ ...

اینجوریا هم نیست ولی همه جا بچه های شیطون و خلاف هستن ولی آدمایی دقیقا مثل خودت هم پیدا میشن 

من اصلا آدم مذهبی یا خشکی نیستم ولی بعضیا دیگه بیمارن سمتشونم نری که سمتت نمیان 

از من میشنوی با اون دسته که گفتم جرعت حقیقت بازی نکنی  وارد مسائل دوس پسر دوس دختر داشتنشونم نشی چون صادقانه نیست و تخیلاتشونه اکثرا   خیلی هم خوبه

من دبیرستانم رو دوست داشتم اتفاقا به نظرم خوش میگذره و تجربه خیلی باحالیه   

البته بستگی به شهر و منطقه ای که زندگی می کنی هم قطعا داره  آخه تو ایران خیلی سخته راجع به این ...

چند ساله که میشناسمش شاید بیشتر از7 سال از اون موقع ماهاشو پسرونه می زد ولی دختر گوگولی بود خیلی دل نازکه می دونم از این دخترای کیوته ولی حسی که برای یه لحظه بهم داد یه جورایی عجیب بود هعی می خواستم زودتر از اونجا بره 

چند ساله که میشناسمش شاید بیشتر از7 سال از اون موقع ماهاشو پسرونه می زد ولی دختر گوگولی بود خیلی دل ...

ربطی به مدل مو که اصلا نداره ولی حسی که داری ارزشمنده و مهمه اگه حس بدی داری باهاش حرف بزن و ببین بازم تکرار میشه ابن حس بد یا نه  

ربطی به مدل مو که اصلا نداره ولی حسی که داری ارزشمنده و مهمه اگه حس بدی داری باهاش حرف بزن و ببین با ...

همش خدا خدا می کنم نباشه اگه باشه دلش می شکنه نمی خوام دوباره حالش بد شه چون آدم ضعیفیه زود حالش بد میشه قشنگ اینشکلیم که وقتی میگه نیس خیالم راحته میشه وقتی یهو این دوست پسرا میشه پشمام میریزه 

همش خدا خدا می کنم نباشه اگه باشه دلش می شکنه نمی خوام دوباره حالش بد شه چون آدم ضعیفیه زود حالش بد ...

من یا هر کسی که رشته اش نیست واقعا هر چی بگیم فقط یه نظزه ولی یه راهکار هم اینه که بزنی تو گوگل مشاور آنلاین از روانشناس بگیری 

من خیلی اینکار رو کردم و واقعا مؤثره