2777
2789
زدي امتحان نهايي نمرمو صفر كردن،نتايج كنكور هم ضمنا هنوز نيامده عزيزم 

خب نهایی نمرش اومده😐امسال امتحان نهایی ها تاثیر میزارن تو کنکور دوباره امتحان دادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو تاپيكاي قبلي زدي متاهلي و دنبال كسب و كاري .سنتم كه به محصل بودن نميخوره اينجا باز زدي امتحان نها ...

یعنی یه آدم22 ساله متاهل نمی تونه ادامه تحصیل بده و سال آخر امتحان نهایی رو نده؟

اگه آشنا نداری پس چاره ای نداری باید مجدد اون درس رو امتحان بدی بنداز شهریور

امسال نهایی تو کنکور تاثیر داره تا قبل از جواب کنکور باید درستش کنم که یک هفته ده روز دیگه میاد جوابا

سال سوم دبيرستان رو رفتي دوباره خوندي جالبه،بعد تغلبم كردي اينم جالبه ،باشه عزيزم روزت خوش

چرا دنبال اینید ک مچ بگیرید مثلا بگید من فهمیدم😐🙄راهکار داری برا بنده خدا بگو نه که دیگ انقدر موشکافی برا چیته

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده...
امسال نهایی تو کنکور تاثیر داره تا قبل از جواب کنکور باید درستش کنم که یک هفته ده روز دیگه میاد جواب ...

دوست نداشتم اینو بگم.... ولی پول بده حلال همه مشکلاته تو مدرسه پسرم یکی از دانش آموزان سال دوازدهم، 9 میلیون داد نمره شیمی رو درست کرد واسه کنکور