2777
2789
عنوان

تنفرازشوهر

955 بازدید | 71 پست

بعدخیانت شوهرم وقتی تمام قضایاش گفت وقتی از تمام روابط جنسیش گفت داغون شدم وقتی مکالمه وپیاما وقت بی وقتش چک کردم داغون شدم خانوادش طرف اون شدن یعنی اول خوب بودن بامن بعداینکه باباش بهم توهین کرد من جوابش دادم همه باهام بدشدن الان سراینکه نره پیششون باهاش هستم ولی واقعامتنفرم ازش دوست ندارم رابطه جنسی باهام داشته باشه حالم خیلی بده از لحاظ عاطفی هم تامین نمیکنه منو کلا خودش میگه دوست ندارم نمیتونم طلاق بگیرم فقط دعاکنین برام به حق این شبای عزیز زندگیم درست شه وخدااون زنه رو لعنت کنه

اول شوهرت رو بعدم اون زن نادون و 

فقط به این فکر باش که دستت بره تو جیبت 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دعای ما چی میشه وقتی انقدر بی اهمیت شدی برای شوهرت که از رابطه جنسیش هم برات تعریف کرده چرا نمیتو ...

طلاق نمیشه خواستم بگیرم خانوادم پشتم بودن دو روز ک بجه هام نبودن همشون داغون شدن نمیتونم غم اونا رو ببینم

اره شاغلم از پس خودم برمیام چون از نظر ظاهری چندان زیبا نیستم این کار باهام کرد

خب جدا شو عزیزم چرا زیر بار تحقیر میری وقتی حست خوب نیس باهاش. می دونی وقتی کاری رو انجام میدی ک دوست نداری چقدر ب روح خودت آسیب میزنی

اره دوتا

دلم گرفت واقعا 

اگه واقعا یه درصد هم شرایط طلاق داری برو و طلاق بگیر.

اگه بری از اون زندگی واسه خودت ارزش قائل شدی

اگه بمونی خودتو سبک کردی

با وجود اینکه شوهرت خیانت کرده باز اون بهت توجه نمیکنه و محلت نمیده؟؟ 

چی شد ک خودش از روابط جنسیش گفت؟؟؟

کاش هیچوقت پاپیچش نمیشدم اینقد ازش خاستم رابطه داشتین یانه کتمان میکرد به زنه فحش میدادم تااینکه خود زنه گفت صیغه بودن بعدم شوهرم گفت تا تهش بخون چیکارکردم زنه بخاطر پول باهاش بود یک ماه حدودا من فهمیدم به شوهرم گفتم زنه ازت بدمیگفت گفت وقتی س ا ک میزد چطور حرف نمیزد

عزیزم بحث زیبایی نیس اعتماد ب نفست پایین وقتی خودت خودتو دوست نداری چطور یکی دیگه دوستت داشته باشه. من دو سه نفر اطرافم هستن ک هیچ زیبایی خاصی ندارن و شوهراشونم خیلی زیباتر هستن ولی ملکه زندگی هاشون هستن چون ب شدت اعتماد ب نفس دارن

چرا زیبا نیستی؟

مگه شوهرت یوسف مصره؟؟؟

خودتو دست کم نگیر اعتماد بنفس داشته باش

همینه با دوتا بچه شاغلی و از پس زندگیت براومدی از صدتا مرد خیانتکار و عوضی مرد تری

هرکی یه عیبی داره ولی قرار نیست به خودت این جوری بگی گلم