2777
2789
عنوان

میاین لطفا؟

78 بازدید | 11 پست

خانما سوال دارم لطفا توهین نکنید

سوتین جکدار(اونا ک داخلش یکم برامدگی داره)

فرقی نمیکنه باسیم یا بدون سیمش

فقط چون اسفنج بیشتر دارن بزرگترنشون میدن از زیر لباس

یا کلا سینه هارو هم جفت تر میکنن و میکشن بالا؟

کاربری دست دونفره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

https://www.google.com/search?q=سوتین جک دار در تن&tbm=isch&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=ivsn&hl=fa&sa=X&ved=2ahUKEwiylJmTyKiAAxUNGRAIHax2C_gQrNwCKAB6BQgBEMAB&biw=393&bih=737#imgrc=_WBPbmLxOpXraM&imgdii=gTsSy7Da3Fz-dM

https://www.google.com/search?q=سوتین جک دار در تن&tbm=isch&client=ms-android-xiaomi-rvo3&prmd=ivsn&hl=fa&sa=X&ved=2ahUKEwiylJmTyKiAAxUNGRAIHax2C_gQrNwCKAB6BQgBEMAB&biw=393&bih=737#imgrc=_WBPbmLxOpXraM

منظورم از تفاوت بین این دوعکس هست

یعنی اگه چیزی شبیه مشکی باشیم باسوتین جکدار نزدیک میشه به سفید یا فقط ازپشت لباس حجم ببشتره

کاربری دست دونفره
ببین وقتی بندها رو تنظیم میکنی هم سوتین میکشه بالا و بهم نزدیکتر میشن

ممنون

یه سوال دیگه دارم

من سوتین میگیرم کاپش خالی میمونه ولی بندای کمرش اذیت میکنن و تنگن😐

الان با سرچ فهمیدم کاپا هم سایز دارن این درسته؟

جکدار بخوام بخرم چکارکنم برم کاپ کوچیک بگیرم که سینه ها رو جفتر نشون بده و بزنن بالا وبیرون😂😐

یا بزرگ بگیرم که دپرکمرش اذیت نکنه

کاربری دست دونفره
ممنون یه سوال دیگه دارم من سوتین میگیرم کاپش خالی میمونه ولی بندای کمرش اذیت میکنن و تنگن😐 الان ...

اوه چقد دردسر داری😂

مشکلت به فروشنده بگی خودش میذاره از روی لباست امتحانش کنی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖