2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه دخترت همین فردا مریض شه بفهمی دیگ کجا باید حرف بزنی کجا ن ایشالا همیشه مریضی و بیماری وجودتو ...

خفه شو پدرسگ حرومزاده.نو‌چه گوهی هستی پیدات کردم.الهی همون امام حسین جوابتو بده.بی پدر مادر بی بته

خوبم به خوبی تو🌱
خفه شو پدرسگ حرومزاده.نو‌چه گوهی هستی پیدات کردم.الهی همون امام حسین جوابتو بده.بی پدر مادر بی بته

چن ساعت فکر کردی اینو نوشتی امیدوارم به حق همین شبا از جایی بخوری ک باورت نشه از جایی که بدترین جاس

امیدوارم به حق همین دل شکستم یجوری دلت بشکنه که تیکه تیکه هاشو نتونی جمع کنی 

خفه شو بابا جواب دل سکسته منو کی میده برو بمیر احمق کودن.چرا رفتی سراغ بچم اشغال سگ

میسپارمت دست همون خدا که خودش میدونه کی و کجا حالتو جوری بگیره بفهمی معنی زندگی چیه

خفه شو بابا جواب دل سکسته منو کی میده برو بمیر احمق کودن.چرا رفتی سراغ بچم اشغال سگ

توروخدا بیخیال شید هردوتون🤦‍♀️

اینقدر بهم توهین نکنید،نفرین نکنید بابا بخدا ما دشمن هم نیستیم

الکریم ابن الکریم ابن الکریم...جانم فدای مهدی(عج)🌱❤️
توروخدا بیخیال شید هردوتون🤦‍♀️ اینقدر بهم توهین نکنید،نفرین نکنید بابا بخدا ما دشمن هم نیستیم

حیف تاپیکش ترکید من مثل ادم باهاش خرف زدم مثل حیوون جواب منو داد.الحمدالله خدا شاهده.اشکالی نداره.امثال اینا باید باشن تا ما بفهمیم دل نسوزونیم برای یه مشت بی اصل و نصب.

خوبم به خوبی تو🌱