2777
2789
عنوان

سوال

93 بازدید | 8 پست

سلام بچه من چند روز گذشته یه نفر به مادرم زنگ زد برا خواستگاری امد خونه ما مادره دید گفت بچه ها همو ببینن ما همو دیدیم شمارشم داد که با هم بیشتر اشنا شیم بعد مادرم گفت که بهش میگفتی که خواستگار ترک داشتی چون این یکی خیلی سمج بود هست من تو اس ام گقتم بهش گفت باید فکر کنم طرز فکرم اینه گفتم باشه هنوز حتی زنگم نزدن که اقا قسمت نبوده الان حدود دوهفته گذشته حتی خانوادش یه زنگم نزدن 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من اصلا نمیدونم سره چی این جوری شد یعنی یه خواستگار باید اینجوری میکرد 

اگر حس کردی کسی دوست نداره با ور کن دوست نداره این تنها حسیه که هیچ وقت  دروغ نمیگه 

از همه بد تر همه میپرسن چیشد منم حرفی ندارم بزنم بعد مامانم بعد دلمو میشکونه میگه انقدر بد حرف. زدی حتما نخواستنتدیگخ 

یه کم نامفهوم نوشتی. خیلی زود شماره رد و بدل کردید و اینکه متوجه نشدم چه لزومی داشت از خواستگارای ق ...

خودش داد گفتم من نمیگیرم باید به خانوادم بگم گفت تو حالا بگیر منم مجبوری گرفتم بعد منبا خواستگار قبلم چند ماه با هم حرف زدم من ازش خوشم نیومد 

خودش داد گفتم من نمیگیرم باید به خانوادم بگم گفت تو حالا بگیر منم مجبوری گرفتم بعد منبا خواستگار قبل ...

گفتن بگو اگر امد دره خونتون برات مشکل ساز نشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز