2777
2789
عنوان

کم حرف بودن

133 بازدید | 13 پست

من خیلی کم حرف همیشه حرف برای گفتن ندارم اهل غیبت فوضولی هم نیستم مادرشوهرم به مادرم گفت ک دخترت میاد خونمون اصلا حرف نمیزنه نمیتونم توی جمع منم حرف بزنم خیلی هم کمروم

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜

شاید باورت نشه ولی من بخاطر داشتن همین ویژگیام باعث شدن جدا بشیم

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شاید باورت نشه ولی من بخاطر داشتن همین ویژگیام باعث شدن جدا بشیم

چرا بخاطر دخالت بقیه؟

یکی ازت سوال میپرسه یایچیزی میگه تو همون حرفوهی کشش بده بهش شاخو برگ بده وقتی باره مکالمه می افته رو دوش کسی واقعاخسته کننده میشه برای طرف. قبله اینکه جایی بری اخبارگوش کن یا صفحه های خبریو چک کن میتونی راجبه اوناحرف بزنی که غیبت هم نکرده باشی 

باش اصن حق باتوعه👏

کلا بعضیا خیلی پرحرفن خیلیا نه جزو شخصیتشونه .من ادمایی که حرفای قشنگ میزنن و شیوا و رسا حرف می زننو دوست دارم و گرنه عده ای هستند که اتفاقا پر حرفن و فقط دارن غیبت اینو و اونو می کنن و مسخره می کننن و می خندن .مثلا خواهرا و مامانم باهم نشستنی کلا میشینن غیبت می کنن فقط منم قاطیشون نمیشم خیلی از مسخره کردن و غیبت می ترسم بعد هی می گن تو حرف نمیزنی 😐در صورتی که من اهل خاله زنک بازی نیستم پاش بیوفته ادمش باششه بلدم کلی حرف راجب چیزای خوب بزنم

منم گاهی وقتا اینجوریم مخصوصا تو جمع منم ناراضیم از این حالتم بقیه فکر میکنن افسرده ایم ولی پرحرفی ...

منم توجمع بلد نیستم خودمو نشون بدم

یکی ازت سوال میپرسه یایچیزی میگه تو همون حرفوهی کشش بده بهش شاخو برگ بده وقتی باره مکالمه می افته رو ...

افرین خوب گفتی

چرا بخاطر دخالت بقیه؟

چون مادرش میگف من عروسی میخواستم ک بگو بخندی حرف بزنه شلوغ کنه ولی خودش ی گوشه میشست توقع داشت من حرف بزنم و برای اولین بار توی عقد رفتیم شهرشون خواهراش گفتن به مادرشوهر ک اخی شانس نداری چقد عروست ساکته و ازون روز هی بهانه الکیاشون بیشتر میشد‌ یبارم سر اینکه چرا زنگ نزدم عید فطر تبریک بگم شر شد قهر کردن باهام نمیدونستم انقد مهمه براشون 

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

کتابه چجور باهرادمی ارتباط برقرارکنیم خیلی بهم کمک کرد منم عین شما بودم الان برای هرمشکلی کتاب هست

حتما میگیرمش😘

چون مادرش میگف من عروسی میخواستم ک بگو بخندی حرف بزنه شلوغ کنه ولی خودش ی گوشه میشست توقع داشت من حر ...

ولشون کن مطمعن باش عروس زبون دراز که هرروز بلای جونشون بشه دامنشونو میگیره توهم شانس اوردی از اون خانواده با اون خواهرشوهرا خلاص شدی