2777
2789

موقع خواب که نه نمیبستم 

در طی روز هم تا جایی که حوصلم میکشید می‌بستم

فقط بکش تا پایین بخیه بیار که به بخیه آسیب نزنه

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سزارین شدی الان یا قراره بشی؟ سخت بود ،؟ منم لایک کن بیام بخونم

فعلا که کسی جواب نداده عزیزم.

اره سزارین شدم،دومین سزارینمه البته.

سخت که خب وقتی بی حسی میره و دردا میاد یکم سخته،ولی اولین بار بخوای راه بری بنظر من قسمت سختشه که تو هردوبار اذیت شدم،ولی بعضیا باز راحت بلند میشن.نهایت دو سه روز واسه بلند شدن اینا اذیت داری که با شیاف حله.بعدش اوکی هستی

فعلا که کسی جواب نداده عزیزم. اره سزارین شدم،دومین سزارینمه البته. سخت که خب وقتی بی حسی میره و در ...

ممنون ک جواب دادی گلم

ایشالا به سلامتی بزرگشون کنی

پمپ درد کمک میکنه بگیرم برای بعد بی حسی؟

بعد سزارین چی بخوری بهتره؟

چند وقت دراز بودی بعد بلند شدی کاراتو کردی؟

بعد اینکه سز میشی میای خونه کلا بهتره بخوابی استراحت کنی یا راه بری

برای شکم بند من دکترم گفت تا سه هقته اول بهتره نبندین چون جفت و اینا زمان میخواد به حالت اولش برگرده جفت کبد کلیه و اینا ببندی تحت فشار قرار میگیرن بهد سه هفته میتونی ببندی دیگ

ببخشید سوال زیاد کردم

ممنون ک جواب دادی گلم ایشالا به سلامتی بزرگشون کنی پمپ درد کمک میکنه بگیرم برای بعد بی حسی؟ بعد س ...

سلام عزیزم.

ببخشید من این روزا وقتم زیاد نیست،الان تونستم انلاین بشم اینجا.

ببین گلم من پمپ درد نگرفتم راستش،دوستم گرفت ولی خیلی درد داشت اونم،من حس کردم فایده ی چندانی نداره.ولی چون دکترم خیلی دکتره عالی ای بود و بیمارستانمم خصوصی بود،خیلی رسیدگی میکردن و اون روز و شبی که بستری بودم دوتا دوتا شیاف میذاشتن برام و داروهایی که دکترم داده بود واقعا ارومم میکرد و خوب بود.

بعد از زایمان توی بیمارستان از وقتی که اجازه دادن چیزی بخوری سعی کن نسکافه و چای ایرانی بخوری،دکترم میگفت واسه عوارض بعد از سزارین این‌دوتا خیلی خوبه.

بعدم تا ده روز مامانم گوشت گوسفند یا جوجه محلی رو با روغن زرد میپخت و من میخوردم،دیگه داروهای ۱د نفخ سنتی اینارم میخورم.کاچی هم‌خیلی خوبه.ولی مایعات حتما زیاد بخور واسه شیرت.

من ابن زایمان دوممه و سختتر بود،سر اولی بعد از ۴ روز بدون کمک میتونستم بلند بشم.بلندشو و راه برو ،ولی زیاد نه و فعالیت هم سعی کن نداشته باشی تا روزی که بخیه هاتو میکشی.

دیگه یعد از ۱۲ روز رفتم خونه خودم و کارام با خودم بود.

ولی تو خونه درد داشتی شیاف بذار اروم‌میشی.

بازم سوالی بود درخدمتم عزیزم،اگه چیزی جاافتاد بگو