2777
2789
عنوان

آسانسور😰

602 بازدید | 15 پست

آسانسورای آپارتمان ما مرتب خراب میشه امروز دقیقا وقتی رسیدم همکف در تا نیمه باز شد بعد چراغا خاموش شد فقط خدا رو شکر میکنم که تو همکف بودم وگرنه اینجا صدای زنگ های خطر هم به گوش کسی نمی‌رسه باید خودتو بزنی به در و دیوار جیغ و داد کنی تا یکی بشنوه بعضی موقع ها هم آنتن نمیده که بخوای زنگ بزنی

یبار دیگه هم مسافرت بودم تو هتل بودیم خواستم از در بزنم بیرون یهو در محکم کوبید به هم من سریع خودمو کشیدم بیرون وگرنه خدا می‌دونه همون موقع پرس شده بودم لای در 

کلا من تا دلت بخواد تا پای مرگ رفتم همیشه و نمردم تو شکم مامانم نزدیک بود بمیرم خدا نخواست نجات پیدا کردم به دنیا اومدم هر بلایی که فک کنی به سرم اومده نمی‌دونم حکمت این تا پای مرگ رفتم و نمردن چیه؟

درگیرم درگیییییر 

به رفتنم راضی ام ولی وقتی میبینم یه جاهایی خدا هوامو داره خدا کنارمه خوشحال میشم مثل الان 🤍🙏🏿

🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه فامیلمون ۴ سالش بود ، رفته بود بازی ، سرش بین دیوار و آسانسور له شد

درصدی از مرگ و میر های امروز هم آسانسور دربر گرفته

همون پله بهتره به نظرم 

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
عزییییزم  چه حس خوبیه وقتی حضور خدا و نگاه های مهربونش رو تو زندگی احساس میکنی.🥰

اره یه حس خیلی خوبیه چون من به غیر خدا کسی رو تو زندگیم احساس نمیکنم خیلی سختی کشیدم اگه اون ولم کنه ..😔

🤍
بچه فامیلمون ۴ سالش بود ، رفته بود بازی ، سرش بین دیوار و آسانسور له شد درصدی از مرگ و میر های امرو ...

اره یکی از اطرافیان ما هم بچه تو بغلش بود موقع بیرون اومدن لای در گیر می‌کنه له ولی بچه میفته بیرون نجات پیدا می‌کنه میگم من اون روز با اون سرعتی که در آسانسور به هم کوبیده میشد من قطعا له شده بودم اون روز میخواستم واسه خودم کفن بخرم نزاشته بودن 

🤍
بچه فامیلمون ۴ سالش بود ، رفته بود بازی ، سرش بین دیوار و آسانسور له شد درصدی از مرگ و میر های امرو ...

من جزو آخرین طبقه هام من چجوری این همه پله رو بیام آسانسور بهتره مرگ اگه بخواد بیاد تو خواب هم میاد سراغ آدم مجبوریم دیگه چیکار کنیم حالا فک کن موقعی که زلزله میاد باید چه خاکی به سرمون بریزیم

🤍
اره یکی از اطرافیان ما هم بچه تو بغلش بود موقع بیرون اومدن لای در گیر می‌کنه له ولی بچه میفته بیرون ...

🥺🥺🥺🥺🥺یاخدا

دلبرمومشکی2سابقم💗🌹. آغاز فصل جدیدی از زندگی در کنار تو😍 ۱۰/۰۹/۱۴۰۲... با تو خوشبختی رو رقم میزنم 💘😍
من جزو آخرین طبقه هام من چجوری این همه پله رو بیام آسانسور بهتره مرگ اگه بخواد بیاد تو خواب هم میاد ...

موقع زلزله تخته بنداز زیرت تا پایین ویراژ بیا😁😁😁😂😂😂😂

فکر خوبیه اون موقع دیگه از فکر زلزله درمیام😂

😂😂😂😂😂حداقل دم آخری تخته سواری رو راه پله رو تجربه می‌کنی بی بار از این دنیا نمیری