2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه روز ولی درد پریودی دارم 

بی بی کامل منفیه؟؟اشکال نداره عزیزم شاید پری نشدی و نی نی داشتی ولی اگه هم پری شدی فدا سرت تنها کاری که میکنی اینه که ماه آینده اقدام که میکنی اصلاااا استرس نداشته باش و بهش فکر نکن قوووول میدم زودتر جواب میگیری بیخیال باشی

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
بی بی کامل منفیه؟؟اشکال نداره عزیزم شاید پری نشدی و نی نی داشتی ولی اگه هم پری شدی فدا سرت تنها کاری ...

بله منفی کامله تمام مدتی که بین دوتا پریودی هست وحشتناک میگذره تنها نقطه امیدم اینه که بی بی اشتباه باشه و من باردار باشم 😔

بله منفی کامله تمام مدتی که بین دوتا پریودی هست وحشتناک میگذره تنها نقطه امیدم اینه که بی بی اشتباه ...

انشالله که هستی عزیزم استرس خیلی بده من ماه اول اقدام انقدر استرس داشتم نشد ماه دوم کلا بیخیال بودم شد خداروشکر برای همین میگم بیخیال باش

فسقلی مامان و بابا لحظه شماری میکنیم برای بغل کردن و دیدنت😍❤️خدایا خودت مواظب کنجدم باش🙏❤️
انشالله که هستی عزیزم استرس خیلی بده من ماه اول اقدام انقدر استرس داشتم نشد ماه دوم کلا بیخیال بودم ...

ممنونم از اینکه جوابمو دادی انشاالله توهم نی نیت به سلامتی بیاد بغلت❤️

ممنونم از اینکه جوابمو دادی انشاالله توهم نی نیت به سلامتی بیاد بغلت❤️

ممنونم عزیزم انشالله زودتر خبر بارداریتو بزاری عزیزم❤️