2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام پارسال بوکال فت کردین راضی هستین از نتیجه ش؟

مدتی بود یه غم بزرگی رو دلم سنگینی میکرد که خدای عادل سبکترش کرد اون تتمه شم خدا حل میکنه و میدونم که درست میشه 🥰😍خدایا هزاران بار شکر 🤲🤲🤲🤲 اذان صبح حیات بخش 🌿خدایا به امید تو 😻💥اونی که نور امیده میگن از خدا رسیده 😍😍😍😍😍😍💃💃💃💃💃💃💃♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

سلام گلم از ضد افتاب نیوول راضی بودی  منم دنبال یه ضد افتابم واسه پوست چرب تعریف نیوول رو خیلی ...

سلام گلم واسه پوست من خوب نبود اما واسه مامانم خوب بود البته خیلی خوب روی پوست می مونه 

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
عزیزم چرا راضی نبودین؟ من میخام بگیر دودلم پوستمم چربه میترسم بگیرم جوش بزنم

من جوش میزدم البته از اون به بعد جوش زدن شروع شد نمیدونم واسه اونه یا نه اخه من جوش نمیزدم

الانم هنوز جوش میزنین؟  ببخشید زیاد سوال پرسیدم🥴❤

اره گلم خیلی وقته از اون استفاده نکردم اما جوش میزنم فکر کنم ربطی به اون نداره 

راحت باش گلم هر سوالی داری بپرس عزیزم

یعنی اصلا تو خرید ایزدین شک نکنید بهترین ضد آفتابی هست که تو ایرانه از باقی برند ها واقعا یه سر و گردن بالاتره

من خودم چند ساله استفاده میکنم قبلش هم کلی برند دیگه تست کرده بودم .

الانم به هر کس دادم تست کرده فقط ایزدین میخوان بخرن

فقط یه چیزی که هست نمونه ی فیکش مثل نقل و نبات ریخته و با اصلش مو نمیزنه من قبلا از یکی دوتا پیج خریدم ولی چون اصلشو خواهرم برام از اونور خرید بود فهمیدم اینا فیکه برای همین موقع خریدش حتما دقت کنید

از جای معتبر بخرید من خودم الان از نمایندگی ایزدین میخرم 

از سایتشون میخرم من تو گوگل سرچ کنید ایزدین ایران یا بزنید نمایندگی ایزدین 

میاد البته الان دو مدل ایزدین داریم ایرانی و خارجیش که اینا فقط خارجیشو میارن که اصله 

چیز های دیگه هم من خریدم ازشون البته مثل کوزارکس و کلینیک و سیمپل 

ولی واقعا هیچ ضد افتابی ایزدین نمیشه فقط لعنتی یکم قیمتش بالاس ولی میارزه

یعنی اصلا تو خرید ایزدین شک نکنید بهترین ضد آفتابی هست که تو ایرانه از باقی برند ها واقعا یه سر و گر ...

ممنونم عزیزم برای راهنماییاتون زنده و سلامت باشین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز