2777
2789
عنوان

بچها شما تنها میرید استخر؟

604 بازدید | 32 پست

من خودم تنها میرم اما مشکلم اینه شنا بلد نیستم فقط راه میرم تو اب😐😐😐😐😐

میگم خب اصلا چرا میرم تنها وقتی شنا بلد نیستم خیلی رو مخمه این موضوع

باید صبر کنم مامانم خالم و اینا بیان بهم شنا یاد بدن که فکر نکنم بیان

شما جای من بودید با این حال میرفتین🥺🥺

راستش خجالتم میکشم از اینکه فقط راه میرم و تنهام 

بقیه همه یه یار دارن😭دوستی فامیلی کسی

اونوقت من🥺

خواهشا نیاید بگید سطح دغدغه ات

استخر فقط دلخوشی من تو این دنیاس

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

منم شنا بلد نیستم و میرم تو اب راه میرم فقط

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره تنها میرم همشم تو پر عمقم‌که هیشکی نیست  تنهایی خیلی ریلکس مسکنی اول برو‌ تو‌اب بعد برو سونا بعدم ماساژ بگیر

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

نمیتونی مربی بگیری

من زخم تو را به هیچ مرهم ندهم ❤️.                                  متاهل و متعهد 💜                                                           لطفا اقایون درخواست ندن ممنون               

چرا خجالت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من باشگاه هم تنها میرم......استخر هم بخام برم تنها میرم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......