2777
2789
عنوان

جدا شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست

من خودم پسرم ولی چرا نمیتونم پسری که به دختری بی احترامی میکنه و دختر باز میگه دوسش دارم رو درک کنم!!! 

بنظرم اصلا دوس داشتن نیست و دوس پسر شما هم هیچ چیز خاصی نداره ولی دختر خانوم من حس میکنم به شدت شما کم اعتماد به نفسی فکر میکنی با شاخ ترین پسر دنیا قرار میزاری ولی با این کارت لول و کلاس زندگیتو پاین اوردی و اصولاً خودت رو بی ارزش نشون دادی 😐🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چجوری میگی وابستشی؟ وقتی اون این همه توجه داره بهت و از دوس داشتنش مطمئنی اقلا بذار ترس از دس ...

دوسم داره توجه میکنه ولی شخصیتش بده.. 

دلم میخاد حالیش کنم ولی وقتی نبودنم رو حس کنه خودم ناراحت میشم هی میگم الان کمبود حس میکنه بچم

حس مادری دارم بش

من خودم پسرم ولی چرا نمیتونم پسری که به دختری بی احترامی میکنه و دختر باز میگه دوسش دارم رو درک کنم! ...

کم اعتماد بنفس نیستم وگرنه وضعم خیلی خراب تر بود.. بیشتر عادت کردم ب این اخلاقش ولی بازم هرچیزی حرمت داره و نمیفهمه.. خودمم شخصیتم یجوریه ک هی دلم میسوزه برا کسی ک دوسش دارم.. خسته شدم دگ

کم اعتماد بنفس نیستم وگرنه وضعم خیلی خراب تر بود.. بیشتر عادت کردم ب این اخلاقش ولی بازم هرچیزی حرمت ...

ببین من مجردم نمیدونم دوستی یا متاهل ولی نگاه کن دعوا که نمک زندگیه حرمت ها حفظ بشه که چه بهتر 

ادم یه مشکل بزرگ بخوره تو زندگیش مثلا حالا بحثشون بشه نه این که سر چیزای مسخره دعوا راه بندازه خب خودت منطقی فکر کن هیچ وقت نزار به غرورت بی احترامی کنه هرچقد هم دوسش داشته باشی بزار برا با تو بودن عرق پیشونیش دربیاد خودشو به زحمت بندازه زود وا نده

ببین من مجردم نمیدونم دوستی یا متاهل ولی نگاه کن دعوا که نمک زندگیه حرمت ها حفظ بشه که چه بهتر  ...

یه هفته بش پیام ندادم کات بودیم سر بی مسئولیتیش.. جلو خودشو گرفته بود ک پیام نده 

نمیدونم دگ چجور بیام فاصله بگیرم؟... 

ببین من مجردم نمیدونم دوستی یا متاهل ولی نگاه کن دعوا که نمک زندگیه حرمت ها حفظ بشه که چه بهتر  ...

این جمله اخرت خیلی خوب بود ولی چطور انجامش بدم نمیدونم.. 

این جمله اخرت خیلی خوب بود ولی چطور انجامش بدم نمیدونم.. 

واقعا ببین پسر ها هرچی تشنه تر بیشتر میجنگن برا طرف

وقتی همیشه در اختیارش باشی میشی دم دستی

ولی وقتی خودشو به آب تیش میزنه که به دستت بیاره یعنی خیلی زحمت کشیده قدرشو میدونه 

وقتی یه جا کار میکنی یه درآمد داری واس خودت وقتی پولت میاد دستت چقد حس خوبی داری واسش! الا پسر ها چیزی که راحت به دست بیارن راحت از دستش میدن

ببین تو شاید میدونی اون ادم خوبی نیست واست. 

من حس میکنم بیشتر نیاز داری بهش تا این که بخوایش چون میدونی نیازتو برطرف نمیکنه سیر نمیشی و دائم داری خودتو اذیت میکنی. 

تو یه دختری تو عزت و احترام نیاز داری خب! این مرده که باید واسه بدست اوردنت زحمت بکشه اون باید ناز تو رو بکشه اون باید هواتو داشته باشه اون باید تو سختی ها پشتیبانت باشه

هربار هی دلم نمیاد میبخشمش... میخام جدا شم ولی وابستگی اذیتم میکنه.. تا یه هفته خوبم ولی بعدش فشار ج ...

ببین عشقه یا وابستگی

عشق شاید ارزش جنگیدن داشته باشه که البته خیلیا پشیمونن

ولی وابستگی ارزششو نداره

خیلی سعی کردم برا بالا بردن اعتماد بنفس و تلاشم خوب بوده اما یهو افت میکنم.. شخصیت مهر طلبم دارم هی ...

رو خودت کار کن 

نترس

اگه دیدی واقعا پشیمونه بهش بگو باید بریم مشاوره