2777
2789
عنوان

جدا شم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 711 بازدید | 50 پست
واقعا تعادل نداره... 30 تا پیام پشت سر هم فرستاد سرزنش کرد اخرشم یجوری رفتار میکنه ک برگردم 

واقعا جوونیتو پای اینجور آدما نذار

من نظر و تجربه شخصیم اینه آدم تنها باشه بهتر از پارتنر بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه محکم رو حرفت وایستی میتونی مطیعش کنی 

معلومه چون خودش رفته ولی برگشته 

ولی اگرم کم بیاری این مدلش اینطوریه همش از جریانات داره 

یه مدت همینو بهونه کن ولش کن دیگه از این غلطها نکنه 

اگرم میگی مثل مواد میمونه یعنی کارت تمومه چون بهش وابستگی پیدا کردی 

و جدا شدن واست سخته آلت دستش نشو لااقل 

به سراغ من اگر می‌آیی نرم و آهسته بیا مبادا که ترک بردارد چینی نازک تنهایی من☘️☘️

حقیقتا دعواتون کاملا سر چیز مسخره و کودکانه ای بوده و اصلا گسورد زدن هیچ ربطی به اعتماد نداره 

ولی ادمی که سر این مسئله توهین میکنه لیاقت نداره خودتم بذار بزرگ شی بعد برو ادم درس حسابی پیدا کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

وقتی اعتماد بنفست صفره اجازه میدی بهت توهین کنه بعد ولشم نمیکنی چون خود تحقیری رو دوست داری بابا چرا ...

خیلی سعی کردم برا بالا بردن اعتماد بنفس و تلاشم خوب بوده اما یهو افت میکنم.. شخصیت مهر طلبم دارم هی میبخشمش دلسوزی میکنم یجاهایی هم مادری میکنم براش میدونم اشتباهه ولی ارثیه... 

نمیدونم چکار کنم

واقعا جوونیتو پای اینجور آدما نذار من نظر و تجربه شخصیم اینه آدم تنها باشه بهتر از پارتنر بده

هربار هی دلم نمیاد میبخشمش... میخام جدا شم ولی وابستگی اذیتم میکنه.. تا یه هفته خوبم ولی بعدش فشار جدایی میاد روم 

عزیزم چجوری میگی وابستشی؟

وقتی اون این همه توجه داره بهت و از دوس داشتنش مطمئنی اقلا بذار ترس از دست دادنت رو با تمام وجود حس کنه و به غلط کردن بیوفته بعد باهاش اوکی شو

مجازی دوستین؟

دخترا همه ناز هستن انسانای خاص هستن😝