steresdarammm مدیر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2988 عنوان اسپیلت🤒🥵 | مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست بچه ها پول برقشششش خیلی زیااااده.اگه درجشو بذارم رو ۳۰ برق مصرفیش کم تر میشه؟یا ن تفاوتی نداره؟ هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم....💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤 1402/05/02 | 22:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
steresdarammm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2988 ۳۰ که خودش مثل بخاری میشه🥵 شبا خوبه ولی😅 هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم....💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
رزبنفش_سه_بار_ترکیده عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 7299 کولر ابی که خیلی بهترهههه خونه رو یخچال میکنههه این بی صاحاب رو ۱۶ ام ک میزنم باز خنک نمیشه خونه شاید گازش کم شدهاسپیلت منم همینجور بود روی ۱۶ هم انگار پنکه خالی بود شارژش کردیم ۲۶ هم یخ میکنه 🥶 رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
steresdarammm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2988 بزار همیشه رو ۲۷ باشه خونه چند متریه عزیزم؟؟ ۸۰ هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم....💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
rayiin عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 2424 کولر ابی که خیلی بهترهههه خونه رو یخچال میکنههه این بی صاحاب رو ۱۶ ام ک میزنم باز خنک نمیشه خونه خونتون چند متره اسی؟ من میذارم رو ۲۵ سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
steresdarammm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2988 شاید گازش کم شده اسپیلت منم همینجور بود روی ۱۶ هم انگار پنکه خالی بود شارژش کردیم ۲۶ هم یخ میکنه 🥶 ما مستاجریم صاحب خونه زیاد اهمیت نمیدهه هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم....💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48970 ۸۰ بزار رو ۲۷ باشه سرماش مطبوعه روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......
rayiin عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 2424 شاید گازش کم شده اسپیلت منم همینجور بود روی ۱۶ هم انگار پنکه خالی بود شارژش کردیم ۲۶ هم یخ میکنه 🥶 چند سال یه بار شارژش میکنید و اینکه چند هزاره؟ سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
steresdarammm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2988 خونتون چند متره اسی؟ من میذارم رو ۲۵ ۸۰ متر اتاق خنک نمیشه ولی.. رو هر درجه ای بزارم دماش فرقی نداره انگار... هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم....💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤
rayiin عضویت: 1401/03/22 تعداد پست: 2424 ۸۰ متر اتاق خنک نمیشه ولی.. رو هر درجه ای بزارم دماش فرقی نداره انگار... خب ما خونمون کوچیکه با ۲۵خنک میشه. بلاخره کوچیک بودن خونمون یه جا ب درد خورد😒 سلام عزیزدل میشه برا حاجت رواییم صلوات بفرستی🙏محتاج دعاتونم💖💖
رزبنفش_سه_بار_ترکیده عضویت: 1402/04/08 تعداد پست: 7299 چند سال یه بار شارژش میکنید و اینکه چند هزاره؟ اسپیلت سالن رو تاحالا شارژ نکردیم ۴ ساله داریمشاتاق منو فقط یبار همین چند روز پیش شارژ کردیمنمیدونم چند هزاره رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
steresdarammm مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 2988 کولر رو بزار رد ۲۴ رو که زیاد اف و ان نکنه موتورش میسوزه ای واااالی من هی فلانی! اونچه که با دل من کردی به خدا گفتم....💔 بسوزی به همان داغ که مرا سوزاندی....😭💔🥀🖤