2777
2789
عنوان

فوبیای رانندگی

184 بازدید | 19 پست

من شوهرم میشینه پشت فرمون انقد بهش غر میزنم دیگه خسته شده ،به نظرم رانندگیش خوب نیست ،خودم ولی اعتماد دارم اما سرعت نمیرم مسافرت بین شهری هم میرم ،چکار کنم ؟🤦‍♀️همش در حال دعوا هستیم

سعی کن با حرفات حال بقیه رو خوب کنی اونوقت میبینی حال خودتم‌خوب میشه ❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشکل داری شما 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خب تو غر میزنی اون بدتر هواسش پرت میشه هر جوری هست بذار برونه بهش کمک کن 

شوهر منم دستش راه نیوفتاده بود همیشه حنایتش میکردم موقع گارک و اینا فرمون میدادم بدون اینکه بخواد اصلانم غر نمیردم الان خیلییی بهتر شده، غر بزنی بیچاره هول میکنه خب اونم ادمه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آهنگ بذار اگه نمیذاری      من احساس میکنم دعوای خونواده من سر رانندگی به خاطر اینه که همه نشستن منتظرن اتفاقی بیوفته به هم ایراد کارشناسی بگیرن😂😂🤣  آهنگ بذارید هندزفری بذارید کمربند ببندید و در آخر خودتون رانندگی کنید والا بوخودا

خب تو غر میزنی اون بدتر هواسش پرت میشه هر جوری هست بذار برونه بهش کمک کن  شوهر منم دستش راه نی ...

آخه پراید برا سرعت نیست من میگم حداکثر ۸۰ برو🤦‍♀️

آهنگ بذار اگه نمیذاری      من احساس میکنم دعوای خونواده من سر رانندگی به خاطر اینه که ...

😂😂خیلی خوب بود

برو روانشناس 

چرا همش انرژی منفی میدی و اعتماد ب نفسشو نابود میکنی؟ :/

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
برو روانشناس  چرا همش انرژی منفی میدی و اعتماد ب نفسشو نابود میکنی؟ :/

🤦‍♀️تو بچگی تصادف بدی کردم خیلی میترسم .

چشم😐 نمیتونم خواهر خیلی میترسم خو ،یه سال نشده گواهینامه گرفته ،همش سرعت میره

بذار بره تا حرفه ای بشه.اگه همیشه اروم بره رانندگیش بهتر نمیشه همیشه هم با ترس میشینه اینجوری

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌