کسی تجربه ای نداره من تجربه قبلی شیردهیم ناموفق بود چون هم شیرم کم بود هم بی کیفیت اخرم بچم شیر خشکی شد اینبار خیلی دوست دارم یه تجربه موفق داشته باشم خواهش میکنم راهنماییم کنید
کرم شقاق شینه هیدرودرم ماساژ اب گرم زیر دوش و برگ کلم تو یخچال بزار سرد شه دورش بپیچ
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
چایی نسکافم زباد نخور نی نی رو کم خواب میکنه.سوپ بپز توش قلم بنداز چرب میشه بخور.
همون شقاقه من که انگار خنجر میزدن تو سینه ام انقدر دردناک بود ولی باید تحمل کرد ادامه شیردهی و تخلیه کامل سینه از شیر و همون کاری که دوستان گفتن؛ شیر خودت یا پماد مارک موستلا هم خوبه
پماد یا شیر خودتم زدی ی تیکه کیسه فریز ببر بزار روش ب لباست نگیره.من شیر خودم فایده نداشت هیدرورم خوبم کرد پسرم میک کیزد من اشک میریختم
فک کنم کله پاچه هم خوب باشه واست آب کله پاچه بگیر بخور جیگر کباب کن گوشت کباب کن فقط گرمی جاتو حواست باشه به اندازه بخوری بچه اذیت نشه چهار مغز و خرما و عسل یادت نره بخوری همینا رو بلد بودم ببخشید چون خودمم تجربه ندارم
دستی شو
مرا بگیر
لبی شو
مرا ببوس
دلی شو
مرا بخواه
بگذار عشق
نام دیگر تو باشد...
❤💏❤💏❤💏
من که گریه میکردم ماه اول همراه شیر دهی.. اما به مرور خوب شد. راستش من نمی دونستم هاله سینه رو هم باید بذارم دهن بچه ام. بعد کمی روغن مالی کردم کم کم خوب شد. صابون و شستشوی زیاد هم برای سینه خوب نیست.