2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر چیزی نکفت؟ برای دختر من دو تاش حدود پنجاه هست نگرانم؟

ببین 

اس .جی.او.تی=۴۹

اس جی.پی.تی=۲۴

از من یکیش بالا بود .ولی ن دکتر چیزی نگفت.

شما جواب ازمایشا نشون دکتر دادی؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ببین  اس .جی.او.تی=۴۹ اس جی.پی.تی=۲۴ از من یکیش بالا بود .ولی ن دکتر چیزی نگفت. شما جواب از ...

عصر جواب و گرفتم دکتر نبود

برای من دو تاش حدود پنجاه هست آخه تو نت زده زیر سی باید باشه نگران شدم

عصر جواب و گرفتم دکتر نبود برای من دو تاش حدود پنجاه هست آخه تو نت زده زیر سی باید باشه نگران شدم

والا از پسرم یکیش بالا بود .اتفاقا دوتا دکتر هم دیدن گفتن چیزی نیس.منم اول جواب ازمایشا که گرفتم زدم تو نت دیدم بالاس .سریع بردم نشون دکترش دادم .گفت خوبه ‌

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

والا از پسرم یکیش بالا بود .اتفاقا دوتا دکتر هم دیدن گفتن چیزی نیس.منم اول جواب ازمایشا که گرفتم زدم ...

منم برای همین استرس گرفتم خدا کنه پس مشکلی نباشه

منم برای همین استرس گرفتم خدا کنه پس مشکلی نباشه

انشالله که مشکلی نیس .

نگران نباش

سلام عزیزم ببخشید تو این تاپیکت پیام میدم ....

من یه جا دیدم نوشته بودی هم معلمی و هم سه تا بچه داری ....

واقعیتش من به شغل معلمی علاقه دارم ولی از یه طرف هم میگم من بچه خیلی دوست دارم و خب تربیتشون واقعا برام مهمه برای همین از تعهد خدمت یه ترس بزرگی دارم

شما با وجود معلمی تونستی از پس بچه هات بر بیای ؟ سر گرفتن مرخصی مشکلی نداشتی و اینکه بعد تموم شدن تایم مرخصی زایمان بچه هارو کجا گذاشتی؟

بازم ببخشید اینجا پیام دادم واقعا مغزم درگیره