2777
2789
عنوان

كدوم بيمه تكميلي بهتره؟؟؟؟

144 بازدید | 8 پست

سلام خوبيد؟

شما بيمه تكميلي هستيد؟اگر هستيد كدوم بيمه؟ايا راضي هستيد؟

من ميخوام بيمه تكميلي كنم خودمو نميدونم كدومش پوشش بالاتري داره

فک کنم سامان

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه زیر نظر شرکت نباشی فک نکنم خیلی خوب باشه باید پوشش رو ببینی عزیزم هر بیمه ای میخوای بشی مثلاً ببینی دندون تا چقدر داره چشم پزشکی چقدر بستری چقدر زایمان چقدر این مهمه ولی بیشتر بیمارستان ها با بیمه sos ایران طرف قرارداد هستند

اگه زیر نظر شرکت نباشی فک نکنم خیلی خوب باشه باید پوشش رو ببینی عزیزم هر بیمه ای میخوای بشی مثلاً بب ...

اره خودم ميخوام خودمو بيمه كنم

بيمه اس او اس رو نشنيده بودم

نظرتون راجع بيمه دانا چيه؟

چقد ميديد براي بيمه  و پوشش دهيش چطوريه

سطح ۳ ش که بهترینش بود ماهی ۱۷۵ از حقوقم کم میشد به ازای هر فرد از اعضای خانواده که تحت پوشش باشن ۱۷۵ کم میشه

اگر خودت میخای بیمه کنی خیلی بیشتر میشه واقعا نمی ارزه مگر اینکه خدایی نکرده عمل جراحی چیزی داشته باشی