2821
2789

اول باید برین شهرداری جواز ساخت لگیرین نقشه دار بیاد و مهندس نقشه تعیین بشه عوارض شعرداری بدی عقب نشینی و... بعد بری اوقاف هزینه اونم بدی تااازه شروع کنن واست

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا میسازه ی ک و نیم واحدشو برمیدارن....یا متری 50.60میگیره ازتون..باز بستگی به پیمانکار تون دا ...

اوف چقدر گرون 

نمیخوایم پولشو اون بده پثل مجری کار پولشو خودمون بدیم فقط همون بسازش 

بازم همینقده؟

پارسال که اوقاف واسه هرطبقه ۱۰۰ متری ملیون مبگرفته و شهرداری ۴۰ تومن امسال وخبر ندارم فقط میدونم تو محاسبه هزینه اوقاف و شهرداری کلا تو نقشه برداری خونخ که متراژ میزنن پاگرد و راه پله جزوه متراژ خونه نیس

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
اوف چقدر گرون  نمیخوایم پولشو اون بده پثل مجری کار پولشو خودمون بدیم فقط همون بسازش  باز ...

خب چرا ابنکارو میکنی یه طبقشو بساز کم میگیرن یه طبقشم قاچاقی بسازین 😁 مابقیه پولتونو بدین زمین بخرین‌

خب شما باید اول کارای جواز ساخت و شهرداری و نقشه رو مسیرشو طی کنید بعد اینا اگه خودتون میخواید ۳طبقه رو 

باید طراح ساختمان بیارید نقشه ساختمان مهندس شهرداری میکشه ما الان خودمون داریم دو طبقه میسازیم 

خونه چند طبقه ساختن به چند دلبل خوب نیس یک به مرور نشست میکنه قدیمی میسه از قیمت خونه میاد پایین واسه تعمیرشم اگه مالک یه نفر باشه کلی پول لازمه اگه هرواحد و بفروسبن نوسازیش به رضایت همه مالکین نیاز داره و دردسره چون ممکنه بکی پول نوسازی نداشته باشع

اوقاف و شهرداری اگه یه طبقه باشه پول زیاد نمیگیرن سختم نمیگیرن یکیشم قاچاقی میسازین چیزی نمیشه ولی بیش از یک یا دو طبقه یا پایینشو بخاین کنین مغازه کلی هزینه و عوارض داره