msym مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 718 عنوان عمل بینی در مشهد و پیدا کردن دکتر خوب😥😥 44197 بازدید | 59 پست خانومای مشهدی که تازه عمل کردن یا میخوان عمل کنن لطفا بیاین تجربیاتمون رو باهم به اشتراک بذاریم.من مشاوره پیش ناصری صدر و فرزادفرد رفتم بیاین تا بقیشو بگم 1402/05/02 | 17:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 17134 من و چند تا از دوستام دکتر شمس عمل کردیم .عالیه و خوش اخلاقیه تحقیق و مشاوره برو پیشش ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
msym مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 718 من و چند تا از دوستام دکتر شمس عمل کردیم . عالیه و خوش اخلاق یه تحقیق و مشاوره برو پیشش کارش خوبه؟ بعضی ها تو همین سایت میگفتن مجوز نداره
ماهرخ_ماهچهره عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 741 من پیش داریوش عرفانیان عمل کردم بینیم خیلی گوشتی بود تبدیل شد ب نیمه فانتزی .. تنفس مشکل نداشتم کبود خیلییییی کم داشتم خونریزی خیلییی کم ... ورم خیلیییی کم
ماهرخ_ماهچهره عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 741 من پیش داریوش عرفانیان عمل کردم بینیم خیلی گوشتی بود تبدیل شد ب نیمه فانتزی .. تنفس مشکل ن ... مشاورش هم رایگانه... زود هم بهت نوبت میده من مهرماه ۱۴۰۱ عمل کردم ۲۴ میلیون
msym مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 718 من پیش داریوش عرفانیان عمل کردم بینیم خیلی گوشتی بود تبدیل شد ب نیمه فانتزی .. تنفس مشکل ن ... چه قدر خوب مبارکتون باشههزینش چه قدر شد؟از مشاوره تا عمل چه قدر طول کشید؟
ماهرخ_ماهچهره عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 741 چه قدر خوب مبارکتون باشه هزینش چه قدر شد؟ از مشاوره تا عمل چه قدر طول کشید؟ ب من ک گفت بیا همین هفته دیگ عمل کنم استرس داشتم بعد ۲ هفته گفتم عمل کن... تو کلینیک تخصصی حضرت معصومه مشهد... اتاق عمل هم رنگ سبز نبود ک بترسی سفید بود ارامش داشتم
گلللنمک عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 17134 کارش خوبه؟ بعضی ها تو همین سایت میگفتن مجوز نداره مجوز نداره🤔😳چطور پس عمل میکنه و این همه سرش شولوغه و مطب و کلینیک داره ؟؟کل عمل های زیبایی رو انجام میده سر تا پا من که راضی بودم دیگه خودتون میدونین ببین اینا چی ان که بِینِشون این منِ تیکه پاره آدم ترینم ...
ماهرخ_ماهچهره عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 741 من پیش داریوش عرفانیان عمل کردم بینیم خیلی گوشتی بود تبدیل شد ب نیمه فانتزی .. تنفس مشکل ن ... راستی درد اصلا نداشتم هیچی
msym مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 718 من پیش ناصری صدر رفتم گفت بینیت اگه نیمه فانتزی عمل کنم تنفسی به مشکل میخوره بینیم استخوانیرفتم فرزاد فرد گفت نه مشکلی نیست.😐😐
ماهرخ_ماهچهره عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 741 من پیش ناصری صدر رفتم گفت بینیت اگه نیمه فانتزی عمل کنم تنفسی به مشکل میخوره بینیم استخوانی رفتم فر ... عرفانیان هم برو ضرر نمیکنی ... پیجشم تو اینستا هست...
msym مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 718 مجوز نداره🤔😳 چطور پس عمل میکنه و این همه سرش شولوغه و مطب و کلینیک داره ؟؟ کل عمل های زیبایی رو ... چه میدونم خانمای نی نی سایت میگفتنچه قدر شد هزینش ؟ از مشاوره تا عمل چه قدر طول کشید؟بینیتون استخوانی یا گوشتی؟ چه مدلی عمل کروین؟
msym مدیر استارتر عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 718 عرفانیان هم برو ضرر نمیکنی ... پیجشم تو اینستا هست... ممنون عزیزم اسمشو نشنیده بودم. متخصص گوش و حلق و بینی یا پلاستیک؟
ماهرخ_ماهچهره عضویت: 1402/04/23 تعداد پست: 741 ممنون عزیزم اسمشو نشنیده بودم. متخصص گوش و حلق و بینی یا پلاستیک؟ رزومشو تو نت سرچ کن...ایشون تخصص دارن فک کنم هم گوش و حلق هم یادم نیس دقیق... یه دختر بچه رو از نابینایی نجات دادن