2777
2789
عنوان

بسکتبال

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 29 پست

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ژیمناستیک خیلی برای بدن و انعطاف خوبه ولی برای شروع تا سن کودکی خوبه شروع شه چون بدن و استخون ها نرم ...

من دخترمو گذاشتم ژیمناستیک تازه ۸سالش شده

خیلی شنیدم جلوی رشد قد رو میگیره نگران نشدم میخواستم ببینم درسته یانه!

من از ۷ سالگی والیبال و شروع کردم و با والیبال قد بلند شدم  ولی خب ربات صلیبیم پاره شد عمل کردم 

ورزش تو سن بلوغ خیلی برای نوجوون ها خوبه تاثیرات خوبی میزاره؛ فقط ایشالا که هیشکی آسیب نبینه تو ورزش

خوب ب نظرتون من ت خونه ورزش کنم زود تر نتیجه میده یا برم بسکت؟

هر جور شرایطت بهتره اگه تو خونه راحت تری حرکات کششی و رشد قد رو سرچ کن و هر روز صبح و شب انجام بده اگه هم شرایط سالن رفتن و داری برو بسکت هر جور خودت دوس داری و شرایط تایمی شو داری عزیزم

من الان دخترمو مجبور میکنم متاسفانه با اجبار  و ناراحتی یکم میره عقل نداره مردم آرزو دارن مادراشون اینجوری دنبالشون باشن انگار برا من میخواد قدش بلند شه ولله بعد پشیمون میشه 10 سالشه 

هر جور شرایطت بهتره اگه تو خونه راحت تری حرکات کششی و رشد قد رو سرچ کن و هر روز صبح و شب انجام بده ا ...

کدوم بهتر ب نظرت زود تر نتیجه میده 

تو خونه یا برم بسکت ؟ 

. میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟ 

من دخترمو گذاشتم ژیمناستیک تازه ۸سالش شده خیلی شنیدم جلوی رشد قد رو میگیره نگران نشدم میخواستم ببین ...

همه چیز امکان داره تو ورزش تاثیر گذاری رو قد و اندام ،قد بیشتر عامل ژنتیکی بدن که به پدر مادر و اجداد برمیگرده عوامل محیطی زندگی

ولی در کل بله ورزش هایی مثل ژیمناستیک ، کشتی ، بدنسازی با دستگاه ، هنر های رزمی غیر نمایشی که مبارزه ای تو سن کودکی و تا دوره بلوغ میتونه روی صفحه رشد کودک از لحاظ قدی و رشد ماهیچه ها تاثیر بزاره

ولی تا چند سال بره مشکلی نداره اکثرا اونایی که خیلی حرفه ای میشن و ژیمناست کار های حرفه ای نسبتا آمار قدی شون پایین تر از ورزش کار های دیگس

کدوم بهتر ب نظرت زود تر نتیجه میده  تو خونه یا برم بسکت ؟

هم تو خونه هم برو باشگاه بسکت ثبت نام کن تا مهر که میخوای بری مدرسه برو این دوماه و نتیجه گرفتی میتونی کمتر بری و توخونه بیشتر تمرین کن ؛ اگه قد برات مسئله مهمیه ؛ یعنی دوست داری قدبلندتر شی زودتر حتما شبا یه لیوان شیر و یه خرما بخور و قبل خواب واستا روبه رو دیوار اتاقت و دستاتو عین والیبالستا که روی تور دفاع میکنن بکش تا جایی که میتونی بالا دیوار و آروم و برای اینکه آسیب نبینی یکم بپر 👌🏻💯خیلی خوبه این حرکت مربی مون میگفت