2777
2789
عنوان

رشته کامپیوتر

11006 بازدید | 24 پست

سلام به همگی

من امسال میرم پایه دهم و میخوام از طریق هنرستان دیپلم بگیرم و توی دانشگاه رشتمو عوض کنم 

با معدل ۱۷ و خورده ای هر هنرستانی رفتم بهم گفتن یا باید صنایع غذایی بخونی یا بری رشته های کار و دانش و از اونجایی که کار و دانش اینده ای نداره میخوام حتما فنی حرفه ای بخونم

توی هنرستان های غیر دولتی منو پذیرش میکنن برای رشته کامیپوتر

ولی میخوام بدونم میتونم معدل کافی رو سال دوازدهم برای ورود با دانشگاه با شرط معدل به دست بیارم یا نه؟

فقط میخوام بدونم ایا رشته کامپیوتر از هنرستان پایش ریاضیه یا نه؟ چون من ریاضیم ضعیفه

لطفا بیاین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

۱۷ و نیم که معدل بالاییه چرا اینجوری گفتن؟😐😐😐

عزیزم کجای کاری😐😐

الان انقد سخت گیری میکنن که😐💔

من با معدل 19.71 شک دارم شاهد ثبت نام بشم با اینکه هدایت تحصیلی همرو الف اوردم😐💔

نمیدونم مدرسه سخت گیریه فقط میخوام بدونم کامپیوتر از طریق هنرستان پایش ریاضیه یا نه

داداش من کاردانش کامپیوتر بود کلا ریاضی نداش

ولی بنظرم حرف مفت زدن من تجربی بودم همکلاسیام با معدل ۱۷ اومده بودن تجربی

عزیزم کجای کاری😐😐 الان انقد سخت گیری میکنن که😐💔 من با معدل 19.71 شک دارم شاهد ثبت نام بشم با ا ...

چرا حالا شاهد؟

سهمیه داری؟

بعنوان کسی که سهمیه نداشته و شاهد درس خونده بهت میگم این ظلم رو در حق خودت نکن تو مدرسه شاهد نابود میشی

نمیدونم مدرسه سخت گیریه فقط میخوام بدونم کامپیوتر از طریق هنرستان پایش ریاضیه یا نه

نمیدونم ولی کلیی فرمول لاتین و.. داره که فک کنم ریاضی هم داشته باشه ولی از فنی بیشتر عملی باهات کار میکنن اگر از رشته ریاضی بخای بخونی بیشتر تدریسه ولی فنی بیشتر عملی کار میکنن که در کنار مدرسه خودتم باید کلی اموزش ببینی و کلی کلاس بری تا کاملااا حرفه ای بشی و راه بیوفتی

داداش من کاردانش کامپیوتر بود کلا ریاضی نداش ولی بنظرم حرف مفت زدن من تجربی بودم همکلاسیام با معدل ...

کار و دانش نداره ریاضی 

ولی فنی حرفه ای خیلیا میگن پایش ریاضیه مخصوصا سال دوازدهم که کد نویسی هم داره

نمیدونم ولی کلیی فرمول لاتین و.. داره که فک کنم ریاضی هم داشته باشه ولی از فنی بیشتر عملی باهات کار ...

من زبان انگلیسیم عالیه دوره های اموزشی زبانو تموم کردم تا جایی که اجباری بود و هر سال ۲۰ میشدم نمره زبانمو

ولی واسه ریاضی خیلی شک دارم

داداش من کاردانش کامپیوتر بود کلا ریاضی نداش ولی بنظرم حرف مفت زدن من تجربی بودم همکلاسیام با معدل ...

بستگی داره چه مدرسه ای بری

مدرسه ی خوب باشه باید هم معدلت بالای 19 اینا باشه هم هدایت تحصیلیو الف اورده باشی رسته ای که میخای رو

ولی مدرسه های نسبتا ضعیف و اینا با معدل های پایین و هدایت تحصیلی ب هم قبول میکنن

ولی من هرجا رفتم اول معدلمو پرسیدن گفدم معدلو گفدن معدلت خوبه اما باید هدایت تحصیلیتم الف اورده باشی وگرنه ثبت نام نمیشی 

که  خداروشکررر الف اوردمممم😂

چرا حالا شاهد؟ سهمیه داری؟ بعنوان کسی که سهمیه نداشته و شاهد درس خونده بهت میگم این ظلم رو در حق خ ...

ایثارگری بابام هست

ولی خب اونم با کلی مشکلات و.. راهنماییمم به زور ثبت نام شدم

راهنماییمم شاهد بودم میدونم همس عذابه ولی خب خانوادم میگن یا میرن شاهد یا شهدای فرهنگی(که مدرسه عادیه ولی دبیرای شاهد رو داره) نمیدونم والا

کار و دانش نداره ریاضی  ولی فنی حرفه ای خیلیا میگن پایش ریاضیه مخصوصا سال دوازدهم که کد نویسی ...

خب ببین کامپیوتر کلا همینجوری لاتینه دیگه

هک و برنامه نویسی و طراحی سایت اینا همشون کلی کد و فرمول میخواد و قطعا داره دیگه

هر رشته ای بری همه درسارو داره ولی یکی کم یکی بیشتر 

ولی فک کنم نسبت به رسته ریاضی، فنی ریاضیش کمتر باشه

بستگی داره چه مدرسه ای بری مدرسه ی خوب باشه باید هم معدلت بالای 19 اینا باشه هم هدایت تحصیلیو الف ا ...

من شاهد بودم اونا رو کلا با سهمیه ثبت نام میکنن حتی معدل ۱۲ هم توشون بود حتی یکی از همکلاسیام شوهر و بچه  داشت تو کلاسمون بود در حالی تو مدارس دیگه اینا رو ثبت نام نمیکنن باید برن بزرگسال کلا تو شاهد چون با سهمیه اس و سطح آموزشی داغونه همه جور دانش آموزی ثبت نام میکنن تو رشته تجربی و کلا یکی دو نفر عین من بودن که با معدل نزدیک ۲۰ ثبت نام شده بودن چون ماها سهمیه نداشتیم

ایثارگری بابام هست ولی خب اونم با کلی مشکلات و.. راهنماییمم به زور ثبت نام شدم راهنماییمم شاهد بود ...

بعدش که اونا با رتبه های نجومی و بدون درس خوندن پزشکی قبول شدن افسردگی میگیری منم شرایطم عین تو بود ولی بعدش حال روحیم خیلی خراب شد ولی خب بهرحال آدما هم با هم متفاوتن