2777
2789
عنوان

آشپزیم اصلا خوب نیست ⁦☹️⁩😔شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 484 بازدید | 24 پست

بیکینگ پودر کم زدی به کیک حتما،برای هر لیوان آرد یک قاشق غذاخوری سرصاف باید بیکینگ پودر بریزی

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

سال اول ازدواج یه خرابکاری هایی کردم که حد نداره ...کم کم یاد میگیری البته اگه با عشق درست کنی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هربار میخوای اشپزی کنی نکات مربوط ب اون غذا رو‌حشابی بخون درست کن اگ‌خوب شد طرز تهیش و‌بنویس رو‌دفتر داشته باش 

ولی خب من اوایل بد بود اللن عالیییییی شده هربار بهترم‌ میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

یک نیم پیمانه شکر (لیوان فرانسوی)با سه تا تخم مرغ 

نوک قاشق چایخوری وانیل خوب با همزن 

هم بزن که شکر کاملا حل بشه

بعد ۳چهارم پیمانه روغن 

و یک پیمانه شیر یا گلاب بریز 

خوب مخلوط کن

بعد دو پیمانه آرد با یک قاشق مربا خوری پکینک پودر الک کن 

در سه مرحله به مواد اضافه کن 

هم بزن خوب مخلوط کن 

فر هم که از قبل روشن کردی گرم شده باشه

کیک بگذار تو فر با دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه 

این کیک عالی

💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

ببین من اصلا آشپزی بلد نبودم،از هفت صبح بلند میشدم تو گوگل و اینستا سرچ میزدم که مقدار و دستور پخت پیدا کنم

به تو ام توصیه میکنم تو این دوتا دنبال بگردی و حتما چند تا دستور رو باهم مقایسه کنی

الآنم بعد چند سال من هنوز تو اینستا دستور پخت سیو میکنم مخصوصا کیک و شیرینی

شوهرتون هیچی نگفت؟

طفلی میخورد دیگه گرسنه میومد چارش چی بود فکر کن مادرش هم بهترین دست پخت و داشت و حالا باید غذاهای شفته و بی مزه میخورد اما من چون علاقه داشتم زود راه افتادم ...الان تعریف از خود نباشه غذاهام عالی میشه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

کار نیکو کردن از پر کردنه. حداقل روزانه یک وعده غذا درست کن، هر چیزی. اول چند تا دستور همون غذا رو بررسی کن. از تجربه‌های مادر و اطرافیان هم کمک بگیر. نتیجه که خوب بود، تو یه دفترچه دستورت رو بنویس. برای کیک و شیرینی احتیاج به دستور خیلی دقیق داری. اگر کلاس نمی‌ری، کتاب درست و حسابی بخر. 

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.