2777
2789
عنوان

درد شدید پریودی

103 بازدید | 18 پست

من زمستون و پاییز تو ۶ ماه فقط یبار پریود میشم و اصلا درد ندارم اما تابستونننن😢۳ ماهشم میشم و خیلی درد میکنه تا سرم نزنم درست نمیشم 

سونو هم دادم کیست و.....ندارم 

بنظرتون چرا تو تابستون اینطوری میشه💔 

ولی ۷ روز بعد بازم شروع میشه 🤦‍♀️خواهرمم مثل خودمه الان حالش خیلی بده اگه راهکاری دارین بدین اصلاً حالش خوب نیست همش میگه دارمممم میمیرم دستاش یخه رنگ پریدع🤦‍♀️  

هر کی شهید نشه بازنده اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا این چه وضعش؟خاله ای عمه ای مامانت اینجوری بودن،؟  ژلوفن بخوره اگه واسهش بد نیست.  ...

بله خالم🤦‍♀️ 

ژلوفن که نمیخوره . بله مامانم خیلی نگران شده همش پارچع گرم میکنه میزارع رو شکم و کمرش

هر کی شهید نشه بازنده اس
چون ارثیه مفنامیک اسید بخورین

اصلاً فرقی نمیکنه ولی دی پی فن یکم تاثیر داره 

الانم که همون قرصو خورد متاسفانه استفراغ کرد گلاب به روتون قرصه اومد بیرون 🤦‍♀️

هر کی شهید نشه بازنده اس

من داشتم میمردم  انقد وضعم خراب میشه ک نمیتونم برم سرم وصل کنم چون نمیتونم حر کت کنم دیگه تحمل می کنم آخرش مجبور میشم شیاف استفاده کنم نیم ساعته خوب میشم ولی سعی می کنم سه ماه یه بار یا خیلی خیلی درد دارم استفاده کنم

من داشتم میمردم  انقد وضعم خراب میشه ک نمیتونم برم سرم وصل کنم چون نمیتونم حر کت کنم دیگه تحمل ...

ما اصلاً شیاف نمیزاریم 😢 

من ۷ ساله یبوست دارم اما یبارم استفاده نکردم یبار با اسرار مامانم گذاشتم وای اون روز من مردم فک میکردم یه چیزی گیر کرده و ببخشید ولی سریع اومد بیرون 🤦‍♀️

هر کی شهید نشه بازنده اس