2821
2789
عنوان

درد شدید پریودی

104 بازدید | 18 پست

من زمستون و پاییز تو ۶ ماه فقط یبار پریود میشم و اصلا درد ندارم اما تابستونننن😢۳ ماهشم میشم و خیلی درد میکنه تا سرم نزنم درست نمیشم 

سونو هم دادم کیست و.....ندارم 

بنظرتون چرا تو تابستون اینطوری میشه💔 

ولی ۷ روز بعد بازم شروع میشه 🤦‍♀️خواهرمم مثل خودمه الان حالش خیلی بده اگه راهکاری دارین بدین اصلاً حالش خوب نیست همش میگه دارمممم میمیرم دستاش یخه رنگ پریدع🤦‍♀️  

هر کی شهید نشه بازنده اس

ای بابا این چه وضعش؟خاله ای عمه ای مامانت اینجوری بودن،؟ 

ژلوفن بخوره اگه واسهش بد نیست.  شکمو کمرشو گرم نگه داره

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای بابا این چه وضعش؟خاله ای عمه ای مامانت اینجوری بودن،؟  ژلوفن بخوره اگه واسهش بد نیست.  ...

بله خالم🤦‍♀️ 

ژلوفن که نمیخوره . بله مامانم خیلی نگران شده همش پارچع گرم میکنه میزارع رو شکم و کمرش

هر کی شهید نشه بازنده اس
بله خالم🤦‍♀️  ژلوفن که نمیخوره . بله مامانم خیلی نگران شده همش پارچع گرم میکنه میزارع رو شکم ...

پس همونه 

اگه بدتر شد ببریدش دکتر 

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

چون ارثیه مفنامیک اسید بخورین

اصلاً فرقی نمیکنه ولی دی پی فن یکم تاثیر داره 

الانم که همون قرصو خورد متاسفانه استفراغ کرد گلاب به روتون قرصه اومد بیرون 🤦‍♀️

هر کی شهید نشه بازنده اس

من داشتم میمردم  انقد وضعم خراب میشه ک نمیتونم برم سرم وصل کنم چون نمیتونم حر کت کنم دیگه تحمل می کنم آخرش مجبور میشم شیاف استفاده کنم نیم ساعته خوب میشم ولی سعی می کنم سه ماه یه بار یا خیلی خیلی درد دارم استفاده کنم

من داشتم میمردم  انقد وضعم خراب میشه ک نمیتونم برم سرم وصل کنم چون نمیتونم حر کت کنم دیگه تحمل ...

ما اصلاً شیاف نمیزاریم 😢 

من ۷ ساله یبوست دارم اما یبارم استفاده نکردم یبار با اسرار مامانم گذاشتم وای اون روز من مردم فک میکردم یه چیزی گیر کرده و ببخشید ولی سریع اومد بیرون 🤦‍♀️

هر کی شهید نشه بازنده اس
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792