2777
2789
عنوان

چرااااااا😭🥺

115 بازدید | 19 پست

خیلی وقته از خدا یچیزی میخام ولی نمیشه دیگه خسته شدم بچه ها حس میکنم خدا دیگه ب حرف هام گوش نمیده😔حالم خیلی بدع کیا حاجت هاشون رو گرفتن بیاین بگید تروخدا یکم امیدوارم کنید

سلام حلال کن اومدم تاپیک 

خیلی محتاج دعام توروخدا آشوبم تا آرومم 

بخاطر طفل معصومم

دعا کنید خدا بحق بزرگیش و بحرمت کلام الله و پیغمبر عزیزش همسرم رو آروم کنه و طلاقم نده و مشکلاتم ختم بخیر بشن و زندگیم و آبروم حفظ بشه 

الهی آمیییین

توروخداا خواهرانه دعام کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه یه جمله رو میدیدم اما درکش نمیکردم، اینکه خودت باید به داد خودت برسی و کسی نیست کمکت کنه.

اینو چند وقت پیش نمیدونم چ کلیپ یا فیلم یا....دیدم و تونستم درکش کنم.

هفت میلیارد آدم در حال دعا و کمک خواستن از خدا هستن، خدا که نمیتونه همه رو جواب بده یا کاری کنه براشون، خودت باید راه خودتو پیدا کنی و تلاش کنی که به اون چیزی که میخوایی برسی، بعضی وقتا شاید بهت یه کمکی کرد، اما همین کمکش به تو ممکنه بعدها به ضرر یه نفر دیگه تموم بشه

الهی عزیزم خدا خودش کمکت کنه و هر چیزی ک خیره برات رقم بخوره

الهیییی امییین

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

عزیزم صبور باش به موقعش میشه منم خیلی وقته دارم التماس میکنم ولی یه امیدی یه شوقی ته دلم هست که بهم میگه قراره بزودی اتفاق بیوفته همین ناامید از رحمت خداس که باعث میشه به آرزوها و خواسته هامون نرسیم