2789
عنوان

اجبار

362 بازدید | 15 پست

سلام 

قضیه اینه که من ی خانواده کاملا مذهبی دارم و شانس نیاوردم چون خاله ها و عموهام دقیقا بر عکس مامان بابای منن 

جدیدا مامان بابام میگن باید حتما هر جا که بری چادر سرت کنی من به چادر احترام میزارم ولی برام ناخوشاینده پوشیدنش من دلم میخواد خودم باشم امروز به مامانم گفتم من چادر سرم نمیکنم میگه مگه از حضرت فاطمه متنفری . چه ربطی داره من فقط نمیخوام کسی بهم چیزیو اجبار کنه منم پوششم بد نیست شلوار بگ گشاد و یه مانتو گشاد اونم تا روی زانو موهامم کاملا زیر شاله دقیقا نمیدونم دردشون چیه 

من نمیخوام توی ۱۴ سالگی حسرت خیلی چیزا رو دلم بمونه

چیکار کنم که متقاعد بشن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من خودم چادری ام تا ۱۵سالگی چادر سر نمیکردم ولی بعد اون چادری شدم البته مامانم خیلی نقش داشت چون اصلا اجبار نمیکرد ولی تشویق کردن رو حسابی بلده یعنی یه جوری لوست میکنه خودت دلت میخواد چادر سر کنی ، شما ام به مادرت بگو الان بدون میل قلبی و شناخت سرکنم دو صباح دیگه دربیارم بدتره پس اجازه بده هر موقع از نظر ذهنی اماده برای پذیرشش بودم چادر سر میکنم ،البته که چادر سرکردن باعث نمیشه اونشکلی که دوست داری لباس نپوشی من هر لباسی که بخوام میپوشم فقط با چادر کاورش میکنم 

من خودم چادری ام تا ۱۵سالگی چادر سر نمیکردم ولی بعد اون چادری شدم البته مامانم خیلی نقش داشت چون اصل ...

درسته بعدشم اجبار کردن حجاب توسط والدین اصلا خوب نیس الان که این کارارو میکنن حتی دلم نمیخواد برم بیرون

درسته بعدشم اجبار کردن حجاب توسط والدین اصلا خوب نیس الان که این کارارو میکنن حتی دلم نمیخواد برم بی ...

متاسفانه اجبار حتی ادم رو زده میکنه از این مسائل ، نمیتونید تاپیکتون رو به مامانتون نشون بدی؟شاید نظرا روشون اثر داشت ،یا با کسی که روی مادرتون نفوذ داره حرف بزنید تا راضیشون کنه 

متاسفانه اجبار حتی ادم رو زده میکنه از این مسائل ، نمیتونید تاپیکتون رو به مامانتون نشون بدی؟یا با ک ...

مادر من حرف فقط حرف خودشه تا خونه ی باباشم بوده خواهراشو مجبور میکرده چادر سر کنن

میگه معلومه تو هم در آینده قراره خراب بشی🥲💔 مگه خراب بودن به پوششه

نه عزیزم به دل نگیر ، مامانا گاهی وقتا حرصی که میشن یه چیزایی میگن ، مامانتون میترسه از اینکه شما در اینده عوض بشی به خاطر همین حساس شده،متاسفانه چون اوضاع جامعه به هم ریخته ،پدرا و مادرا تا حدودی حساس شدن که البته به خاطر عشقیه که بهتون دارن  چون نمیخوان تبلیغای زیاد که متاسفانه تو مدارس و فضای مجازی باب شده روی شما اثر بزارن