2777
2789
عنوان

گذرنامه زیارتی

643 بازدید | 19 پست

کسی موفق شده گذرنامه زیارتی بگیره؟ هرچی تو سایت و اپ تلاش میکنم نمیشه میگن باید بری پلیس+۱۰

حالا تو همین نی نی سایت دیدم یکی نوشته بود پلیس+۱۰ هم انجام نمیده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام میگم ببخشید شما توی مرحله ثبت اطلاعات فردی که عکس شناسنامه بارگزاری میکنین، این خطای سرور و این ...

نه برای من چنین خطایی نمیزد

حجم فایلتون کمتر از ۲۰۰ کیلوبایته؟

سلام میگم ببخشید شما توی مرحله ثبت اطلاعات فردی که عکس شناسنامه بارگزاری میکنین، این خطای سرور و این ...

آره واسه منم همین خطا میاد و عکس مدارک شناسایی آپلود نمیشه 

مشکل شما حل شد؟

من تونستم خداروشکر اینترنتی ثبت کنم

سلام ،عزیزم منم ثبت‌نام کردم ولی برام پیامک نیومد،برا شما پیامک اومد که تایید شده باشه؟؟

💖💖ان شا الله همه به آرزوهای دلشون برسند💖💖 همیشه بگو ماشاالله والا حول ولا قوه الا بالله علی العظیم تا از شما ضرری به دیگران نرسد .🌷🌷🌷

سلام ،عزیزم منم ثبت‌نام کردم ولی برام پیامک نیومد،برا شما پیامک اومد که تایید شده باشه؟؟

سلام عزیزم، نه پیامکش نمیاد، وارد همون بخش درخواست گذرنامه شو اگه تایید شده باشه مینویسه موفق و بالاشم میزنه شما گذرنامه فعال دارید، همچنین از بخش استعلام میتونی کد رهگیری پستیشو بگیری و تو سامانه پستی سرچ کنی ببینی کجاست

من تونستم خداروشکر اینترنتی ثبت کنم

من با برنامه کروم میرم, و فایلا کمتر از 200کیلو هست.ولی بازم خطا میده نمیدونم چی کار کنم 

کار خیلی سختی هم نیست میتونیم انجام بدیم ولی خب سرور خطا میده 

سلام اگه ثبت نام بدون پرداخت داشته باشید احتمالا اینطور میشه کافیه یک مرحله از سایت عقب برگردید درست میشه میره مرحله بعد با عکسای قبلی