2777
2789
عنوان

سرویکس

198 بازدید | 19 پست

سلام دوستان 

توی ۱۲ هفته طول سرویکسم ۳۰ بوده 

الان حدود ی هفته ای هست ک لگنم تا کشاله رونم درد میکنه دکترم گفته مجدد سونو انجام بدم برای طول سرویکس و شیاف پروژسترون داده 

میخواستم بپرسم تو ۱۲ هفته طول سرویکسم خوب بوده؟ یعنی اگه کمتر شده باشه سرکلاژ میکنن؟

که تو دنیای منی سبز بمانی همه عمر🌹❤️

زیر۳۰ سرکلاژ میکنن استراحت کن شیاف بزارمیره بالا

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

۳۰ خوبه ولی باید کارسنگین نکنی پله نری توالت فرنگی بشینی ک پایین تر نره . الان چندهفته ای؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۰ خوبه ولی باید کارسنگین نکنی پله نری توالت فرنگی بشینی ک پایین تر نره . الان چندهفته ای؟

الان ۱۴ هفته و دو روز 

دردام بیشتر شده خودم خیلی ترس دارم از اولش با سختی شروع شد 

هماتوم داشتم جذب شد بعدش جفتم اومد پایین الانم ک این درد لگن اضافه شده 😞

ببخشید طول سرویکس رو تو سونو مینویسن؟من نمدونم چنده بیست ویک هفتمه همش نگرانم اخه بچه خیلی پایین تکو ...

اره عزیزم تو جواب سونو مینویسن 

من واسه آنومالی ک رفتم نوشته بود

الان ۱۴ هفته و دو روز  دردام بیشتر شده خودم خیلی ترس دارم از اولش با سختی شروع شد  هماتو ...

بارداری همینه صبورباش   مرحله ب مرحله میری جلو ی چیز جدید پیش میاد. نگران نباش استرس برای نینی خوب نیست. فقط تا انومالی حسابی استراحت کن . هربار هم جای معتبر برو سونوگرافی . جفت پایین بااستراحت اوکی میشه. 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
ببخشید طول سرویکس رو تو سونو مینویسن؟من نمدونم چنده بیست ویک هفتمه همش نگرانم اخه بچه خیلی پایین تکو ...

آره توسونومینویسن پایین تکون خوردنش عادیه هنوزکوچولویاشایدم بریجه

ممنون میشم اگه بیشترازدوبارمنوریپلای نکنین چه براسوال پرسیدن چه دعواچه نصیحت چه خوش وبش حال ندارم جواب بدم سعی میکنم توهمون دوتاریپلای کامل جوابتونوبدم که هیچ شک وتردیدی باقی نمونه ونیازبه ریپلای سوم نباشه

بارداری همینه صبورباش     مرحله ب مرحله میری جلو ی چیز جدید پیش میاد. نگران نباش استرس برا ...

من خیلی بچه دوست دارم همیشه به شوهرم میگفتم دو تا پسر میاریم دو تا دختر 

بقول شوهرم با همین یکیش جون ب لب شدیم😂🤦