2821
2789
عنوان

گند زدمممممم😐

191 بازدید | 18 پست

خاک بر سرم 

یکیو دوست  دارم 

بعد اونم معلومه دوستم داره 

بعد اینستا تازه پیج زدم فالوش کردم حتی با پیج کاریش ک فقط یه فالووینگ داره و اونم بابامه فالوم کرد

فکر میکردم پیگیر میشه پام میده بعد اینکه درخواست داد آن نشد یه بیست دقیقه پیش آن شد چیزی هم نگفته بود😐

من خر ده دقیقه پیش بهش پیام دادم چطوری فلانی 

وای خیلی بد شد 

یه لحظه جوگیر شدم 

بیایید آرومم کنیددددد 

خاک بر سرم 

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙
حذف کن😂

من یه کرمی دارم چتو پاک میکنم هیچی دگه اونم پاک کردم😂

﮼طُ‌دَرمـان‌ِزخم‌های‌ِوجود‌ِمَنـــی🙂♥️🫂دوستان کاربری از ۱۴ خرداد دست منه و تاپیکای قبلی مال من نیست😇💙

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب مگه چیکار کردی حالشو پرسیدی دیگه😐

خب نمیگه چقدر بیکاره پیام داده؟

آخه قبلا تا صبح چت میکردیم حدود یک هفته پیش یهو من گوشیم خراب شد 

بهش بگم گوشیم خراب شد یهو؟😑

دیگه نمیشه حدف کرد دایرکتای اینستا رو.اون‌گزینه ان سند رو برداشت

ولش اشکال نداره😂😂

اصن برو خاستگاریش انقدر دوست دارم خودم جلو کسی که دوسش دارم زانو بزنم حلقه بدم😂🤦‍♀️

😂😂😂🤣🤣

ولی خیلی ضایع بازی کرمیکزنمینرمینرمسگیسیز

خب نمیگه چقدر بیکاره پیام داده؟ آخه قبلا تا صبح چت میکردیم حدود یک هفته پیش یهو من گوشیم خراب شد&nb ...

آره راستشو بگو😐

پـــــــــــرواز کن تا آرزو 💫زنجیــــر را بــــــاور نکن ⛓✨ ️
الان چی شده دقیقا بدبخت شدی😐😐😐

اینکه پسره فکر میکنه چقدر بیکارم بهش پیام دادم با اینکه خیلی صمیمی بودیم حس میکنم یک هفته پی ندادم بهش سرد رفتار کنه😐

😂😂😂🤣🤣 ولی خیلی ضایع بازی کرمیکزنمینرمینرمسگیسیز

حوصله موش و گربه بازی ندارم همون اول میگم خسته شدم خو🥲😂

پـــــــــــرواز کن تا آرزو 💫زنجیــــر را بــــــاور نکن ⛓✨ ️
حوصله موش و گربه بازی ندارم همون اول میگم خسته شدم خو🥲😂

😂😂

بهش گفتم  اسلام علیک چیطوری  خیرس  سیفید😂😂

لقبشه