2777
2789
عنوان

رفیق ناباب

389 بازدید | 18 پست

خانما تو کلاسمون یه دختری هست که قبلا با هم رفیق صمیمی بودیم بعدش من زیاد تحویلش نگرفتم رفت با یکی دیگه دوست شد . الان دوتاشون سر به سرم میزارم همش تو کلاس پیش معلم و... مسخرم میکنن . گفتم دیگه امسال از دست اونا راحت میشممممم اما رفتیم هنرستان اون دوتاهم بازم ۳ سال کلاسمون هست 🤦‍♀️ 

چیکار کنم بنظرتون؟

هر کی شهید نشه بازنده اس

رفیق ناباب دارم اینجا اینا

@هیییی_زندگی‍ 

@از_نوادگان_انیشتین

بنده army نیستم اما و اما و هزاران اما تمام اطرافم توسط army احاطه شدم پس نتیجه فرصتش پیش نیومده وگرنه army میشدم خب دیگه فهمیدیم با army رفاقت دیرینه دارم عه راستی عاشق رنگ بنفشم💜🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم حسابشون نکن

من که اصلاً ادم حساب ‌نمیکنم ولی میام خونه ناراحت میشم💔 البته کاراشون باعث میشه معلما و دوستام از من زده بشن .

انگار خیلی بیکارن تو زنگ سیاحت فقط درباره من حرف میزنن غیبت میکنن حتی تهمتم میزنن

هر کی شهید نشه بازنده اس
من که اصلاً ادم حساب ‌نمیکنم ولی میام خونه ناراحت میشم💔 البته کاراشون باعث میشه معلما و دوستام از م ...

یه رفیق باحال پیدا کن که باهم حسابشونو برسید😁 امتحان کردم جواب میده

مگه فضولی؟
یه رفیق باحال پیدا کن که باهم حسابشونو برسید😁 امتحان کردم جواب میده

همه رو جذب خودش کرده والا اصلا نمیتونم باکسی دوست بشم انقد ازم بد گفته به دروغ😢😢چ خوب

هر کی شهید نشه بازنده اس